Transport persoane Huedin – Sutton Coldfield, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Huedin – Sutton Coldfield, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Huedin – Sutton Coldfield, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Huedin – Sutton Coldfield, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 20:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Anglia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Sutton Coldfield, orășel în comitatul West Midlands, a fost locul de popas în această după-amiază, când am ezitat puțin înainte de a ajunge vizitatori în zona centrală a orașului Birmingham.

 

transport-persoane-Romania-Anglia-Huedin

 

Ținutul a fost locuit din vremuri străvechi, vestigii ale unor locuințe preromane existând în Sutton Park. Ceramica și monedele romane descoperite atestă prezența romanilor în sec. II și III. După retragerea acestora din Marea Britanie, ținutul a trecut în regatul anglo-saxon din Mercia. Zona Sutton Park a fost un parc de cerbi medieval. Conacul lui Sutone apare menționat în cartea Domesday din 1086 cu evaluarea sa. În anul 1135, regele Henric l-a schimbat cu episcopul de Warwick, acesta rămânând timp de 300 de ani în posesie. În anul 1242 se numea deja Sutton in Coldfield. Conacul și-a schimbat proprietarii timp de câteva secole, până în sec. al XVI-lea. Pe la 1300, Sutton a primit o cartă de la regele Edward I prin care se acorda dreptul de a ține piață săptămânal și târg anual, peste câtva timp chiar bianual, ceea ce a favorizat dezvoltarea economică a localității. În anul 1528, Henric VIII a emis pentru Sutton Coldfield o Cartă de Încorporare, urbea căpătând dreptul de a se numi Oraș Regal, s-a creeat o nouă formă de guvernare, s-a acordat libertatea vânatului și pescuitului, precum și cea de a construi case. În secolele următoare s-a dezvoltat mai mult industria, calea ferată nou înființată favorizând și turismul. Din 1974, Sutton Coldfield a făcut parte din orașul Birmingham. Câteva obiective de interes turistic nu trebuie omise dintr-o vizită a orașului, moștenirea sa istorică fiind foarte valoroasă:

Sutton Park este un mare parc urban cu o suprafață de 9001 kmp, fiind rezervație naturală și națională, precum și sit de interes științific.

Multe dintre conacele istorice și clădirile importante au fost renovate și transformate în hoteluri: New Hall Hotel, Moor Hall Hotel, Maxhull Hall Hotel, Ramada Hotel and Resort Penns Hall și Moat House, clădire proiectată de William Wilson ca locuința sa particulară. Sala Peddimore, monument istoric, este o sală dublă folosită ca reședință privată.

Biserica Sf. Treime, construită în jurul anului 1300, una dintre cele mai vechi biserici din Sutton Coldfield, găzduiește mormântul lui John Vesey, episcop de Exeter, care a extins-o și a dotat-o cu o orgă.

Sutton Coldfield este un oraș frumos, cu zone de locuințe elegante și parcuri pline de verdeață și lumină. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.