Transport persoane Huedin – Breda, Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Huedin – Breda, Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Huedin – Breda, Romania – Olanda cu autocar, microbuz

Transport Huedin – Breda, Romania – Olanda cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 19:30 din statie.

Cu Danytur prin Olanda ! Firma de transport internaţional de persoane Danytur oferă călătorii plăcute pe trasee europene la început de toamnă, ruta România-Olanda, dispunând de autocare modern dotate şi conducători auto profesionişti, asigură confort şi bună dispoziţie până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă pasageri şi colete în cele mai bune condiţii, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

La numai 10 km de graniţa cu Belgia, în zona Brabantului de Nord, poposim într-un oraş frumos, cu oameni amabili şi privelişti încântătoare, Breda. Acesta a fost în Evul Mediu o aşezare fortificată cu importanţă strategică. În secolul al IX-lea a aparţinut Sfântului Imperiu Roman, iar între anii 1080-1125 primului senior al ţinutului, Henric de Brunesheim. În anul 1252 a obţinut statutul de oraş, cu dreptul de a construi fortificaţii pentru apărare cu ziduri de cărămidă. În 1327, oraşul Breda a fost vândut de Adelheid of Gaveren lui Ioan III, duce de Brabant. În 1350, a fost revândut lui Ioan II de Wassenaar, iar în 1403, moştenitoarea sa, Johanna de Polanen, s-a căsătorit cu Engelbert I de Nassau. Breda a ajuns în subordinea casei de Nassau, apoi a lui Wilhelm de Orania (sec. XVI). În anul 1534 fortificaţiile medievale au fost reconstruite de către Henry III de Nassau-Breda, contribuind mult la întărirea oraşului.

Cartierul istoric al oraşului, Piaţa Mare şi împrejurimile ne-au introdus în atmosfera unor timpuri apuse, în paralel cu magazinele atractive cu preţuri stimulative.

 

Transport persoane Huedin – Breda, Romania – Olanda cu autocar, microbuz

 

Unul dintre obiectivele turistice importante este Catedrala Maicii Domnului, construită în stil gotic în secolul al XV-lea şi purtând atunci numele Biserica Mare. Are un turn-clopotniţă înalt de 97 m şi un carillon de 45 de clopote. În incinta acesteia sunt înmormântaţi membri ai familiei domnitoare din Casa de Nassau.

Castelul Breda este o clădire întărită, cu o poziţie strategică, înconjurată de pădure şi de canale, şi care a fost locuită până în anul 1567 de către Wilhelm Taciturnul. În prezent aici funcţionează Academia Militară.

Begijnhof, un fost refugiu al călugăriţelor catolice, amplasat în apropierea Bisericii Waase Kerk, găzduieşte un muzeu al păpuşilor şi se află pe lista patrimoniului naţional istoric.

Centrul istoric al oraşului Breda mai poate fi vizitat şi cu ajutorul vaporaşelor, călătorie ce lasă o impresie deosebită. Vă invităm să vizitaţi acest plăcut oraş !

Firma de transport persoane Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.