Transport persoane Harlau – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Harlau – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Harlau – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Harlau – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 07:00 de la statia Hotel Raresoaia.

Cu Danytur prin Cehia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

La pas prin Orașul Vechi, evocând Praga medievală și descoperind noi comori de arhitectură cu parfum de epocă: Casa cu simboluri alchimice în carea locuit Franz Kafka, Palatul Kinsky, Casa Rott, Fântâna cu balustrade renascentiste, Casa Clopotului de Piatră sau Biserica Sf. Aegidius.

 

Călătorii dus întors Cehia direct la domiciliu

 

Palatul Kinsky este cea mai frumoasă clădire în stil rococo din Praga, construită între anii 1755-1765 de către Anselmo Lurago. Arhitectura sa este barocă, dar fațada este decorată cu scene alegorice și cele 4 elemente de artă antică, toate realizate în stil rococo. A fost reședința contelui Goltz, iar din anul 1768 a trecut în proprietatea contelui Frantisek Kinsky. Între anii 1893-1901 a funcționat ca școală de gramatică germană, Franz Kafka fiind unul dintre elevii săi. În prezent, clădirea găzduiește Galeriile Naționale, unde putem viziona colecții de imprimeuri și desene, precum și Librăria Kafka.

Clădirea Clopotului de Piatră este construită în stil gotic timpuriu și este o clădire medievală unică în Praga. A fost construită pentru familia regală în a doua jumătate a secolului al XIII-lea. La unul dintre colțurile clădirii este sculptat un clopot din piatră ce amintește de evenimentul istoric din 1310, când sunetele unui clopot l-au vestit pe Jan de Luxemburg că poate ocupa Staromestska fără luptă. Aici sunt găzduite în prezent Galeriile de Artă ale orașului Praga.

Casa Rott, a cărei istorie datează din prima parte a secolului al XIII-lea, este cunoscută prin faptul că aici s-a tipărit în anul 1488 prima Biblie în limba cehă. În secolul al XIX-lea a fost renovată și fațada sa a fost realizată în stil neorenascentist și decorată cu fresce, creații ale pictorului Mikolas Ales (1896). În prezent aici funcționează un hotel.

Biserica gotică Sf. Aegidius a călugărilor dominicani are un interior bogat decorat cu picturi baroce, în contrast cu exteriorul auster.

Orașul Praga are încă multe comori de oferit, sunteți bine-veniți să le vizitați !

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.