Transport persoane Gura Humorului – Eindhoven, Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Gura Humorului – Eindhoven, Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Gura Humorului – Eindhoven, Romania – Olanda cu autocar, microbuz

Transport Gura Humorului – Eindhoven cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 14:30 din statie.

Cu Danytur prin Olanda ! Firma de transport internaţional de persoane Danytur oferă călătorii plăcute la început de toamnă pe trasee europene, ruta România-Olanda, dispunând de autocare modern dotate şi conducători auto profesionişti, garantează confort şi deplină siguranţă până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România, cele mai solicitate pe aceste trasee, transportă pasageri şi colete în cele mai bune condiţii, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Odată cu primele frunze arămii ale toamnei, poposim într-unul dintre cele mai interesante oraşe ale Olandei, Eindhoven. Acesta se află situat în provincia Brabantul de Nord, din sudul Olandei, şi este străbătut de râul Dommel.

În anul 1232 era doar o aşezare rurală amplasată la confluenţa râurilor Dommel cu Gender, căreia ducele Hendrik I de Brabant i-a acordat drepturi de oraş, cu posibilitatea de a organiza săptămânal o piaţă în care fermierii din ţinut să-şi vândă produsele. În jurul anului 1388 fortificaţiile oraşului au fost întărite. Între anii 1413-1420 s-a construit în interiorul zidurilor un nou castel. Având o poziţie strategică faţă de ruta comercială Olanda-Liege, în secolele următoare oraşul s-a dezvoltat, construindu-se multe drumuri, canale, apoi şi căi ferate. Axat iniţial pe industria de tutun şi textilă, în secolul al XIX-lea s-a produs o diversificare, în anul 1891 firma Philips construind aici o fabrică de becuri, apoi a urmat industria electrotehnică, electronică, constructoare de maşini şi design, multe firme stabilindu-şi sedii în oraş. Aşa a căpătat Eindhoven denumirea de Oraşul Luminii.

 

Transport persoane Gura Humorului – Eindhoven, Romania – Olanda cu autocar, microbuz

 

În anul 2006, intrând în topul european al designului, a primit şi titlul de Capitală Europeană a Designului.

În Eindhoven există companii de înaltă tehnologie, cu centre de cercetare, care atrag studenţi de pretutindeni: PHILIPS, ASML, DAF şi Universitatea Tehnică din Eindhoven (înf. 1956).

Deşi unul dintre cele mai vechi oraşe ale Olandei, arhitectura sa l-a trecut şi în rândul celor mai originale, datorită clădirilor futuriste sau cel puţin ciudate ca fantezie a concepţiilor arhitecturale. La tot pasul, printre clădiri moderne cu aspect plăcut, sau clădiri cu parfum de epocă al veacurilor de mult apuse, apare câte o ciudăţenie care uimeşte sau chiar şochează. Am putea spune că Eindhoven este un oraş avangardist. Oare ? Dar cel mai bine ar fi să-l vizitaţi ! Sunteţi bine-veniţi oricând !

Firma de transport persoane Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www0.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.