Transport persoane Gherla – Eindhoven, Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Gherla – Eindhoven, Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Gherla – Eindhoven, Romania – Olanda cu autocar, microbuz

Transport Gura Humorului – Eindhoven cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 14:30 din statie.

Cu Danytur prin Olanda ! Firma de transport internaţional de persoane Danytur oferă călătorii plăcute la început de toamnă pe trasee europene, ruta România-Olanda, dispunând de autocare modern dotate şi conducători auto profesionişti, garantează confort şi siguranţă deplină pentru pasageri şi colete, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă. Curse regulate cu plecare din România, cele mai solicitate pe acest traseu, transportă călătorii în condiţii optime şi bună dispoziţie până la destinaţie.

Continuând periplul nostru prin Eindhoven, în sezonul cel mai plăcut pentru vizite în acest ţinut, ne-am oprit atenţia asupra unor obiective culturale valoroase. Deşi un oraş modern, cu o arhitectură sofisticată, uneori prea fantezistă, au răzbătut prin veacuri şi câteva clădiri istorice, una dintre acestea o adevărată bijuterie arhitectonică. Biserica Romano-Catolică Sf. Ecaterina, a cărei existenţă era cunoscută încă de pe la 1240, a primit în anul 1399 rangul de Biserică colegială. În secolul al XVII-lea a fost transformată în biserică protestantă, iar în anul 1798 a fost restituită catolicilor. Între anii 1861-1867 a fost reconstruită în stil neogotic, după proiectul arhitectului Pierre Cuypers, având două turnuri înalte de 73 m. A fost din nou restaurată în sec. XX, în anul 1972 fiind declarată monument naţional.

Dimpotrivă, Evoluon, edificiul modern construit de concernul Philips sub forma unei farfurii zburătoare, fost muzeu al istoriei ştiinţei, tehnicii şi cercetărilor spaţiale, este actualmente un celebru centru de conferinţe.

Muzeul Philips deţine o bogată colecţie de peste 20000 de exponate ce prezintă produsele concernului Philips de la începuturi şi până în prezent, ilustrând istoria electronicii şi electrotehnicii, precum şi invenţiile din domeniu.

Muzeul DAF prezintă produsele firmei DAF TRUCKS din 1928, când era doar un atelier de afaceri şi inginerie, până la fabrica de camioane din prezent.

 

Transport persoane Gherla – Eindhoven, Romania – Olanda cu autocar, microbuz

 

Muzeul de Artă Modernă şi Contemporană Van Abbemuseum deţine o colecţie valoroasă de opere de artă modernă şi contemporană, printre care se remarcă: El Lissitzky, Chagall, Picasso, Kandinsky, Appel, Mondriaan şi Theo van Doesburg.

La Muzeul de Istorie în aer liber – Historisch Openluchtmuseum din Eindhoven este ilustrat stilul de viaţă a celor din ţinut de-a lungul timpului.

În Centrul de Artă de Lumină Artificială sunt prezentate sculpturi şi tablouri ce au ca sursă de inspiraţie lumina artificială.

Centre de recreere în mijlocul naturii, precum Parcul Gennerper sau De Tongelroop, cu piscine pentru înot, ferma ecologică, minigolf, centru educaţional de mediu, facilităţi sportive, centrul sportiv pe gheaţă – un rai pentru localnicii de orice vârstă, dar şi pentru turişti !

Şi să nu uităm, pentru amatorii de cumpărături împătimiţi, cu multă fantezie, dar şi cu bani, Galeria De Heuvel şi mall-ul din Piazza Centre pun la dispoziţie cele mai variate sortimente vestimentare. Nu ezitaţi ! Veţi fi încântaţi !

Firma de transport persoane Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţul oferit de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.