Transport persoane Galati – Siegen, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Galati – Siegen, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Galati – Siegen, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Galati – Siegen, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 4:30 din statia micro 19.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Galati – Siegen, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Siegen este un frumos oraș universitar din sudul landului Renania de Nord-Westfalia, situat în bazinul râului Sieg. Localitatea are în mare parte suprafața acoperită de vegetație, fiind una dintre cele mai plăcute oaze de vacanță. Numele său, provenit de la denumirea râului care-l străbate, a fost menționat în anul 1079 în documente ca Sigena, fiind încă de la începuturi o așezare minieră. În secolele XIII-XIV devenise proprietatea contelui de Nassau și a lui Heinrich cel Bogat, în anul 1303 primind statutul de oraș, fiind însă fortificat abia în secolul al XVI-lea. A fost construită o școală – peste timp devenită gimnaziu, un castel și o școală militară de cavalerie. Orașul s-a dezvoltat, în secolul al XVIII-lea agricultura, silvicultura și mineritul susținând economia locală, breslele având și ele un rol tot mai important.

Siegen a suportat conflictele religioase și armate timp de veacuri, orașul fiind mereu refăcut, dar conflagrația secolului al XX-lea l-a distrus în mare parte, fiind reconstruit aproape din temelii. Foarte puține clădiri istorice au fost salvate, reclădite după raidurile aeriene, respectând întrucâtva și arhitectura originală.

Castelul Obers de pe Siegberg, reședința familiei de Nassau, a fost atestat documentar încă din anul 1259. Din 1905 aici a funcționat Siegerlandmuseum, care deține frumoase colecții de artă, cea mai valoroasă fiind Colecția Peter Paul Rubens, născut în localitate. Interesantă este și colecția de portrete ale membrilor Casei de Nassau și Orania, precum și expoziția de mobilier Biedermeier și design interior al locuințelor din secolul al XIX-lea din zonă. Orașul Siegen acordă o dată la 5 ani Premiul Rubens pentru excelență în activitatea artistică pictorilor sau graficienilor, omagiind astfel personalitatea artistului Peter Paul Rubens, a cărui operă de prim rang a fost apreciată în întreaga lume.

Castelul Unteres, construit în secolul al XVII-lea ca reședință pentru ramura protestantă a familiei de Nassau-Siegen, are un turn dotat cu carillon și o criptă pentru mormintele membrilor familiei. În prezent castelul găzduiește servicii administrative ale orașului.

Alte clădiri istorice, atractive pentru turiști, sunt trei lăcașuri de cult mai vechi, precum Biserica Sf. Martin, ce datează din secolul al XI-lea; Biserica Sf. Nikolai, care, din cauza arhitecturii originale, constituie un important punct de reper; Biserica Sf. Maria, construită între anii 1702-1725 în stil baroc – piatra de temelie fiind pusă de prințul Wilhelm Hyacinth, găzduiește morminte ale familiei de Nassau. Biserica a fost reconstruită după raidul aerian din anul 1944, fiind finalizată în 1947.

Transport persoane Romania Germania de la adresa.

Turiștii dornici de distracții în natură pot beneficia de recreere în aer liber în înverzitele parcuri, de excursii și drumeții organizate mereu spre toate zonele împădurite ale orașului și locurilor învecinate. Sunteți bine-veniți!

Bilet autocar Romania Germania

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele pentru autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.