Transport persoane Galati – Karlovy Vary, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Galati – Karlovy Vary, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Galati – Karlovy Vary, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Galati – Karlovy Vary cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 04:30 din statia Mirco 19.

Cu Danytur prin Cehia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

 

România Cehia transport persoane

 

Traversând Boemia, ajungem la Karlovy Vary, orașul-stațiune situat la poalele munților Metaliferi. Denumirea sa până în anul 1945, Karlsbad – Orașul lui Carol, are la bază o legendă care atribuie lui Carol IV, împăratul Sfântului Imperiu Roman, descoperirea izvoarelor termale tămăduitoare. Convingându-se personal de puterea lor terapeutică, împăratul a fondat aici o colonie care a primit în anul 1370 carta de oraș-municipiu. În anul 1760, medicul David Becher a făcut observații pertinente asupra consumului apelor minerale de la sursă, aceasta ducând la construirea unor pavilioane, colonade și săli de promenadă acoperite, care să permită tratamentul protejat. Însă abia la sfârșitul secolului al XVIII-lea se produce dezvoltarea și înflorirea stațiunii, arhitectura orașului diversificându-se, oferind o imagine mai elegantă și îmbunătățind accesul la izvoarele termale. Printre clădirile renumite pentru frumusețea arhitecturii lor se remarcă Grand Hotel Pupp, Kaiserbad, Galeria de Artă, Biserica Sf. Maria Magdalena (1736), Biserica Rusă,Teatrul Municipal (1886), Colonada Morii (1871-1879), Cazinoul ș.a.

Patronată de Habsburgi, stațiunea Karlsbad a ajuns renumită în întreaga lume, fiind vizitată de-a lungul timpului de multe capete încoronate, precum țarul Rusiei – Petru I, împărăteasa Maria Tereza, împăratul Austriei, împărăteasa Elisabeta a Austriei, prințul August von Sachsen, prințul Otto von Bismark, prințul Louis Napoleon Bonaparte, filozoful Gottfried Leibniz, psihanalistul Sigmund Freud, scriitorii J.W. Goethe, Fr. Schiller, L.N. Tolstoi, N. Gogol, Adam Mickiewitz, Franz Kafka, muzicienii J.S. Bach, J. Brahms, L. van Beethoven, W.A. Mozart, R. Wagner, Paganini ș.a.

Baza de tratamente de la Karlovy Vary o constituie cele 12 izvoare termale, care țâșnesc din sol cu mare presiune și au un conținut ridicat de minerale, fiind foarte indicate în terapia afecțiunilor de metabolism, digestive, a articulațiilor și bolilor de coloană, disfuncții ale ficatului ș.a., prin băi sau consum direct. Pe lângă tratamente sunt oferite și posibilități de distracții foarte diversificate, spectacole de teatru și operă, expoziții și concerte. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.