Transport persoane Filiași - Albstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Filiași - Albstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Filiași – Albstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Filiași – Albstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Filiași - Albstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Filiași – Albstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Albstadt este un târgușor din landul Baden-Wurttemberg, situat în Munții Schwabische Alb. Deși o localitate de mici dimensiuni, poate satisface dorințele de cunoaștere ale turiștilor mereu curioși, astfel că existența celor câteva muzee și a zonelor naturale cu statut special o face mai vizibilă pe harta turistică.

Muzeul de Stat de Istorie din Albstadt deține valoroase colecții de exponate din preistorie și istoria timpurie a ținutului, ilustrând evoluția istorică și culturală până în Evul Mediu timpuriu. Colecția de istorie naturală conține exponate geologice și de faună din perioade străvechi. Schwabische Alb a primit titlul de ””2002 Național Geoparc Excelent”, iar în anul 2004 a intrat în rândul membrilor ”Rețelelor Globale privind UNESCO Geoparc”.

Muzeul Ochiurilor de plasă Tailfingen a fost fondat în anul 1996, colecțiile expoziției ilustrând istoria industriei ochiurilor de plasă în regiunea Zollemalb din perioada 1750 și până în zilele noastre. Alte expoziții prezintă teme culturale, sociale, de istorie a modei și ale artiștilor contemporani din industria textilă.

Muzeul de Artă din Albstadt a fost înființat în anul 1975, având la bază colecțiile Walter Groz, Ruth și Dr. Karl Heinz Brucker, Ernst Adolf Groz, Gerhard și Brigitte Hartmann. Prin achiziții consecvente s-a ajuns la un număr de cca 25000 de lucrări pe hârtie și 250 de picturi, ponderea valorică fiind a lucrărilor artiștilor Otto Dix, Ernst Ludwig Kirchner, Erich Heckel, Max Beckmann, Karl Caspar și Maria Caspar-Filser, precum și lucrări peisagiste ale ținutului, picturi, grafică, sculpturi din secolele al XVII-XX, remarcându-se operele lui Christian Londenberger.

Transport persoane Romania Germania

Muzeul Philipp Matthaus Hahn (sec. XVIII), situat în clădirea restaurată a Bisericii romanice ”Sf. Ioan” (c.940), este dedicat acestui pastor, astronom, inginer și autor al unor lucrări teologice. A construit instrumente astronomice și a contribuit la îmbunătățirea preciziei altora: ceasuri de buzunar, ceasuri solare, cântare hidrostatice și balanțe de precizie, telescoape și microscoape. S-ar putea spune că atelierul său a stat la baza ingineriei de precizie din Wurttemberg.

Peștera Bold este un habitat de hibernare pentru lilieci, intrarea făcându-se prin partea de nord-est a Bergkuppe Linkenbohl. Cavitatea sa cuprinde o varietate de forme, de stalactite și stalagmite, o coloană și o cascadă, precum și vegetație specifică. Peștera este cunoscută și înregistrată încă din secolul al XVIII-lea, în anul 1876 fiind deschisă pentru turism. După o perioadă de stagnare, în anul 1975 a fost iluminată electric și deschisă din nou pentru public.

Rezervația Naturală Mehlbaum este o zonă protejată de 16 ha și aparține de Hohe Schwabenalb, aici existând multe specii protejate de plante și animale, unele chiar pe cale de dispariție. Peisajul frumos îndeamnă la plimbare și reverie. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.