Transport persoane Fieni - Ansbach, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Fieni - Ansbach, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Fieni – Ansbach, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Fieni – Ansbach, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Fieni - Ansbach, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Fieni – Ansbach, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Ansbach, oraș cu largă rezonanță istorică, este reședința regiunii administrative Franconia Mijlocie din landul Bavaria. Așezarea s-a format în jurul unei mănăstiri benedictine fondată în anul 748 în zona dintre pârâul Onoldsbach și râul Rezat. Biserica Sf. Johann a fost menționată încă din anul 1139, dar orașul Ansbach, cu numele derivat de la pârâul Onoldsbach, apare pentru prima oară într-un document din 1221.Ținutul a fost administrat din secolul al XII-lea și până în anul 1331 de către Domnii de Domberg, reprezentanți ai episcopilor de Wurzburg. Trecând în stăpânirea Casei de Hohenzollern, Ansbach a devenit capitală sub Friedrich I de Hohenzollern, numit în anul 1415 Elector de Brandenburg. În anul 1791 a fost vândut regelui Prusiei, Friedrich Wilhelm II, iar la începutul secolului al XIX-lea a devenit parte a Regatului Bavariei.

Din perioada de înflorire a orașului, câteva clădiri istorice au reușit să străbată secolele până în zilele noastre:

Reședința margrafilor din Brandenburg-Ansbach, construită între anii 1400-1791 face o impresie deosebită. Fostul castel, ridicat la începutul secolului al XV-lea în locul construcției medievale, a fost înlocuit la rândul său cu un palat clădit de către arhitectul Blasius von Berwart între anii 1565-1575, în stil Renaissance, la ordinul lui George Friedrich, margrave de Brandenburg-Ansbach. Peste mai mult de un secol, între anii 1705-1738, clădirea a fost reconstruită în forma actuală. Arhitectul Gabriel de Gabrieli a realizat fațada în stilul barocului vienez, iar interiorul a fost realizat de către arhitectul Leopoldo Retti. Sălile frumos decorate cu picturi, oglinzi și porțelanuri sunt deosebit de atractive. Sala de festivități a fost magnific pictată de către pictorul Carlo Carlone.

Transport persoane Romania Germania

Grădina barocă din jurul castelului, construită între anii 1726-1743, include și o orangerie. Aceasta a fost plantată într-un aranjament special cu specii bogate de plante în ghivece, în luna mai înflorind peste 200 de plante mediteraneene. Plăci comemorative amintesc de botanistul Leonhart Fuchs, poetul Johann Peter Uz și de ministrul Freiherr von Benkendorf.

Biserica Sf. Gumbertus a aparținut mănăstirii benedictine fondate de Sf. Gumbertus între anii 748-911/1012. Biserica Sf. Gumbertus actuală mai păstrează cripta romană rămasă de la prima biserică din piatră construită în anul 1040 pe locul bisericii mănăstirești. Elementele diferite ilustrează diversele stiluri combinate de-a lungul timpului – romanice, gotice, baroce. Deseori în biserică sunt găzduite spectacole și evenimente bisericești, precum și concerte de muzică clasică și religioasă.

Muzeul Margrave a fost înființat în anul 1932, colecțiile sale ilustrând istoria și cultura orașului și a fostului Principat de Brandenburg-Ansbach, evidențiind perioada medievală, ca reședință a Casei de Hohenzollern, până la sfârșitul secolului al XVIII-lea. În colecții apare porțelanul Ansbacher, precum și lucrări ale pictorilor de la curte. O secție separată ilustrează perioada preistorică și de istorie timpurie până în epoca romană, precum și secolul al XIX-lea, unde se disting: poetul august Graf von Platen, sculptorul Ernst von Bandel și opticianul Johann Georg Oberhauser. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.