Transport persoane Fetești - Malchin, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Fetești - Malchin, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Fetești – Malchin, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Fetești – Malchin, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Fetești - Malchin, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Fetești – Malchin, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Malchin este un orășel plăcut din landul Mecklenburg-Pomerania Occidentală. Prin secolul al XII-lea era o așezare de pescari slavi cu numele Malochyni, care a evoluat în anul 1215 la Malekini – atestat documentar, în 1247 s-a numit Malechin, iar în 1257 a ajuns la denumirea actuală – Malchin. Nicolas von Werle a conceput în 1220 o rețea de străzi ce avea biserica și piața în centru. În anul 1236, prințul Nicolai I acordă drepturile de oraș. În această perioadă a fost construită Biserica Sf. Maria și Sf. Ioan, în stil romanic, arsă într-un incendiu în anul 1397 și reconstruită mai târziu în stil gotic.

Veacurile următoare, cu evenimente distructive pentru această așezare, au lăsat loc progresului instaurat în secolul al XIX-lea, când localitatea și-a schimbat în totalitate înfățișarea prin construcția multor clădiri de utilitate publică și locuințe, inaugurarea portului – 1862, inaugurarea căii ferate și a unei gări – 1864, construirea unui hotel, a tribunalului – 1879, a unei mori – 1881, a unei fabrici de zahăr – 1882, oficiu poștal – 1886, a unui nou spital – 1893, precum și prin realizarea alimentării centrale cu apă și extinderea sistemului de canalizare stradală.

După război a urmat un amplu proces de reconstrucție, în special a locuințelor distruse, dar și a centrului orașului și a primăriei. Dintre clădirile istorice, devenite monumente ale orașului, le urmărim pe cele mai interesante pentru turistul iubitor de frumos:

Biserica Sf. Ioan, realizată în stil gotic din cărămidă roșie, care a înlocuit în anul 1440 clădirea distrusă în incendiul din 1397. În interior există amvonul sculptat în lemn în stil renascentist de către Hans Bockler în anul 1571, având statui ale celor patru evangheliști în nișe, o cristelniță romanică, dar și nelipsitele epitafuri. Pe peretele sudic se află Altarul Sf. Maria, realizat în secolul al XV-lea. Turnul bisericii are 67 m în înălțime.

Transport persoane Romania Germania

Primăria veche, ce data de prin secolul al XIV-lea, a fost reconstruită în anul 1745. O a treia primărie a fost construită în stil gotic și neoclasic în anul 1842, la etaj găzduind sala Parlamentului. Între anii 1925-1927 a fost refăcută după un incendiu și renovată din nou în anul 1996. Sala Mare este decorată cu 72 de însemne ale breslelor.

Poarta exterioară gotică Kalensche, aflată în nordul orașului vechi, a fost construită în secolul al XV-lea.

Fangelturm, înalt de 35 m, este un turn fortificat din secolul al XV-lea, completat de un teatru renascentist la sfârșitul secolului al XVI-lea, și folosit mult timp ca închisoare. Renovat în anul 1996, poate fi vizitat. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.