Transport persoane Fagaras – Nottingham, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Fagaras – Nottingham, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Fagaras – Nottingham, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Fagaras – Nottingham, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 16:30 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internaţional de persoane Danytur oferă călătorii plăcute pe trasee europene în sezonul de toamnă, ruta România-Anglia, deţinând autocare modern dotate şi conducători auto profesionişti, garantează confort la standardele dorite şi siguranţă deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă pasageri şi colete în cele mai bune condiţii, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuându-ne plimbarea de după-amiază prin Nottingham, ne-am decis să abordăm câteva muzee de prestigiu, deţinătoarele moştenirii istorice ale celebrului oraş:

Muzeul Vieţii ilustrează prin exponatele sale viaţa socială a oraşului Nottingham din sec. al XVIII-lea şi până în prezent. Expoziţiile sale sunt variate, aici putând vizita camere reconstruite din perioade anterioare, cadre de magazine, case victoriene, interioare de epocă, mobilier din alte timpuri, diverse obiecte utile traiului.

 

transpor-persoane-Romania-Anglia

 

Muzeul de Justiţie (Shire Hall) este un muzeu independent. Sălile de judecată datează din sec. al XV-lea. În incintă a funcţionat între anii 1905-1985 şi o secţie de poliţie. Prima confirmare de funcţionare ca instanţă de judecată datează din 1375, iar ca închisoare din 1449. Sala de judecată a fost refăcută între anii 1769-1772 de către arhitectul James Gordon din Londra. În anul 1844 s-au adăugat birouri pentru judecători, avocaţi, şi funcţionari publici, iar noua cameră pentru juriu în 1859, după proiectul arhitectului Richard Charles Sutton. O altă reconstrucţie a avut loc între anii 1876-1879, ca urmare a unui puternic incendiu. Shire Hall era cândva unicul loc din Marea Britanie unde inculpaţii erau judecaţi, încarceraţi şi spânzuraţi pe scările din faţa clădirii. Expoziţiile permanente de la Galleries of Justice Museum includ Conviet Ship, HM Prison Service şi expoziţiile speciale Robin Hood, Criminal Curiosities şi Bow Street Dock.

Muzeul de Istorie Naturală este găzduit din anul 1926 în Wollaton Hall, unde, în multele galerii, sunt prezentate relaţiile din lumea naturală, precum şi relaţia om-natură, una dintre galerii având ca subiect Specii dispărute. Camera Păsărilor deţine exponate ce înfăţişează păsări din toate regiunile lumii; Galeria Insectelor prezintă o colecţie cu specii de insecte de toate dimensiunile, având o înfăţişare neplăcută; Galeria Mineralelor deţine o colecţie de 5000 de specimene de roci şi minerale; Galeria Africa ilustrează o scenă dintr-o depresiune populată cu mamifere mari.

Muzeul Industrial se află amplasat în grajdurile amenajate de la Wollaton, deţinând o colecţie de textile, maşini de făcut dantelă, mijloace de transport, telecomunicaţii, industrie minieră, tractoare de epocă, motociclete şi autoturisme, motoare de arat Fowler şi motoare portabile, ale căror istorie este legată de oraş.

Peştera Mortimer a avut un rol important în perioada medievală. Aceasta este de fapt un tunel lung de 105 m, folosit ca drum de acces de la râul Leen la Castle Rock. Se spune că prin acesta tunel au pătruns în castel soldaţii regelui Edward III şi l-au arestat pe Roger Mortimer în anul 1330. Dacă sunteţi amatori să-l vizitaţi, sunteţi bine-veniţi !

Firma de transport Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro)

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.