Transport persoane Făgăraș- Leonberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Făgăraș- Leonberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Făgăraș- Leonberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Făgăraș – Forchtenberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Făgăraș- Leonberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Făgăraș- Leonberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Leonberg este un oraș plăcut din landul Baden-Wurttemberg. Așezarea a fost cunoscută încă din Evul Mediu ca fiind proprietatea conților Calw și Tubingen. În secolul al XIII-lea, contele Ulrich II de Wurttemberg a construit un castel, declarând oraș Levinberch, o așezare aflată în preajma acestuia. În anul 1467 a fost construită o mănăstire franciscană în Leonberg, iar în 1468 a fost ridicată și clădirea Primăriei. În secolul al XVI-lea, ducele Ulrich a introdus Reforma, în anul 1541 a fost înființată Școala Latină, iar în 1580 a apărut și o școală de fete. Între anii 1560-1565, ducele Christoph a reconstruit castelul. Ducesa Sybilla de Anhalt-Wurttemberg a locuit în acest castel între anii 1609-1614. La ordinul acesteia, arhitectul Heinrich Strickhardt a construit în anul 1609 Seehaus – un conac de vânătoare și vestita Grădină renascentistă din Pomerania. Grădina a fost plantată cu flori, plante de condimente și plante medicinale, iar în vase mari se aflau portocali. O livadă și o grădină de bucătărie completau imaginea. Minunată este fântâna cu obelisc și delfini. Grădina a fost restaurată în anul 1980 după proiectului arhitectului Heinrich Strickhardt.

Secolele următoare au aruncat o pată de umbră asupra ținutului, vânătoarea de vrăjitoare, ciuma și războaiele încetinind progresul orașului. Centrul vechi medieval mai poate fi însă admirat și acum, clădirile istorice, fosta Școală Latină (1541) – astăzi muzeul orașului, Biserica Sf. Mihail (constr. 1487), Biserica parohială Hofingen (constr. sec. al XIV-lea, stil romano-gotic), Biserica protestantă Gebersheim (constr. 1588), Casa lacului (Seehaus, constr. 1609) – astăzi centru de detenție pentru tineri, Fântâna din Marktplatz (Marktplatzbrunnen, constr. 1798, renov. 2009) reprezentând o atracție turistică constantă.

Transport persoane Romania Germania

Multe evenimente cu caracter regulat animă atmosfera, dar și economia, localnici și turiști participând în număr tot mai mare:

Leonberger Pferdemarkt (febr.) începe cu o paradă și apoi o piață de cai intrate în tradiție din anul 1684; Festivalul de stradă Eltinger (iunie) cu un mare spectacol muzical; Festivalul forestier (iunie) începe cu un marș și se desfășoară apoi pe Hofingers Waldeck; Spectacolul Old Town (sept.), sărbătorit în localuri și cu un festival în Piața Bisericii, urmând duminica de cumpărături; Festivalul de muzică și gastronomie Nightgroove; Festivalul de rock de la Warmbronner Open Air, anual din 1985; Festivalul clasic de curse auto Solitude Revival. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.