Transport persoane Dumbrăveni - Forchtenberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Dumbrăveni - Forchtenberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Dumbrăveni – Forchtenberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Dumbrăveni – Forchtenberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Dumbrăveni - Forchtenberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Dumbrăveni – Forchtenberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Forchtenberg este un oraș din nord-estul Franconiei, landul Baden-Wurttemberg, situat pe valea râului Kocher, într-o zonă împădurită, cu locuri pitorești și podgorii minunate.

Ținutul a fost locuit din vremuri străvechi, dar există informații doar din perioada formării așezării din jurul castelului construit de conții von Durn, începând cu anul 1210 și finalizat de contele Konrad von Durn în anul 1234. Prima mențiune documentară despre castelul Forchtenberg datează din anul 1298. În secolul al XIV-lea a devenit proprietatea contelui Hohenlohe-Weikersheim, castelul ajungând reședința lui Ulrichs I în anul 1399. În a doua parte a secolului al XV-lea a fost transformat în sediul executorului judecătoresc von Hohenlohe și apoi distrus parțial în Războiul de Treizeci de Ani. Între anii 1500-1806, ținutul a devenit parte a Franconiei, iar în anul 1806 a trecut la Regatul Wurttemberg. Beligerantul secol XX a adus cu sine distrugerea multora dintre construcțiile orașului, reconstruite ulterior.

Totuși, farmecul medieval al orașului vechi a rămas prin acele clădiri pe jumătate din lemn, cu arhitectura originală și specifică secolelor respective, reconstruite respectând cu grijă detaliile, ziduri cu metereze și turnuri, astăzi devenite atracții turistice.

Transport persoane Romania Germania

Castelul Forchtenberg, construit de conții von Durn în secolul al XIII-lea și distrus în timpul Războiului de Treizeci de Ani, a devenit o ruină, păstrând neatinsă pivnița, extinsă după anul 1680 și transformată în depozit de vinuri, precum și turnul înalt de 11,5 m, construit din pietrele zidurilor castelului. Ruina Forchtenberg a fost achiziționată de oraș în secolul XX și deschisă publicului pentru vizite și desfășurarea unor evenimente. Anual, în luna iulie, găzduiește Festivalul creștin în aer liber Rock in Ruins.

Biserica Sf. Mihail, aflată în apropierea ruinelor castelului, a fost construită în jurul anului 1300. A fost refăcută de câteva ori de-a lungul timpului, clopotul datând din anul 1649, iar turnul din anul 1688. A fost din nou reconstruită în anul 1934.

Biserica Sf. Cruce din Parohia Sindringen a fost menționată pentru prima oară în anul 1230, dar a fost construită în jurul anului 1100 sub formă de biserică romană și extinsă în anul 1600. În jurul anilor 1963/1964 au fost descoperite fresce din secolul al XIV-lea.

Alte clădiri din zona veche, interesante ca arhitectură și încărcătura istorică sunt Wurzburg Tor, Bachhaus cu turnul cu ceas, Diebsturm, Rappentor, Kernhaus (constr. 1470) – reședința familiei artistului Michael Kern.

Ținutul, fermecător prin locurile sale pitorești, este minunat pentru recreere și odihnă. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.