Transport persoane Drăgășani - Lunzenau, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Drăgășani - Lunzenau, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Drăgășani – Lunzenau, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Drăgășani – Lunzenau, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Drăgășani - Lunzenau, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Drăgășani – Lunzenau, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Lunzenau este un orășel din landul Saxonia, situat pe râul Mulde. Era cunoscut cândva și cu numele ” Luncznaw”. În anul 1170, coloniștii germani au fondat un sat, care după 5 ani era menționat ca proprietate a cavalerului Guntheros von Rochsberg. În anul 1209, Hohenkirchen figura ca responsabil pentru parohia din Lunzenau. Deja, în anul 1390 a apărut menționată prima biserică, iar în anul 1495 a fost înființată și breasla pescarilor din Lunzenau. În anul 1572 a dispărut într-un incendiu prima Primărie a localității, iar în 1574 a apărut într-un document prima mențiune despre școală. Încet, orașul începuse să se dezvoltă și în anul 1863 s-a construit podul de piatră, în 1872 s-a inaugurat Podul Gohrener și linia de cale ferată Leipzig-Chemnitz, în 1885 s-a pus în funcțiune fabrica de hârtie, iar în 1898 s-a realizat și procesul de electrificare.

Transport persoane Romania Germania

Obiectivul turistic cel mai interesant al localității este Castelul Rochsburg, o clădire construită în stilurile gotic târziu și renascentist, între anii 1470-1548, pe structura medievală a unui alt castel din secolul al XIII-lea. Prima mențiune despre Guntheros von Rochsburg apare în anul 1195 într-un document Wettin. În 1296, un alt document preciza că locul preferat de reședință a lui Dietrich I de Altenburg este ”castrum Burggravii Rochsberg”. Timp de câteva secole, castelul a avut mai mulți proprietari și a suferit distrugeri cauzate de incendii. La sfârșitul secolului al XVI-lea, von Schonburg a reconstruit clădirile distruse și a construit o casă de agrement (1574) la porțile castelului. Capela Sf. Ana, amplasată în aripa de sud, are o frumoasă boltă cu nervuri realizată în anul 1523 de către Caspar Kraft și altar din gresie creat în stil renascentist târziu, în anul 1576, de către sculptorul Andreas Lorenz. În anul 1637, Christian Ernst von Schonburg, devenit proprietarul castelului, a deschis un mic muzeu și a refăcut grădina. Între anii 1991-1997, castelul a fost locuit de Joachim Graf von Schonburg-Glauchen. Muzeul a fost extins în castel. Există o colecție frumoasă și valoroasă de mobilier din secolele XVI-XIX. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.