Transport persoane Dorohoi – Rothenburg ob der Tauber, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Dorohoi – Rothenburg ob der Tauber, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Dorohoi – Rothenburg ob der Tauber, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Dorohoi – Rothenburg ob der Tauber, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 04:00 din statie.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta starea de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Rothenburg ob der Tauber este un oraș medieval cu fortificații bine conservate din Franconia de Mijloc, landul Bavaria. Situat pe un platou cu vedere la râul Tauber și având acoperișurile clădirilor din țiglă roșie, orașul a primit denumirea de ”Cetatea roșie de pe Tauber”. Rothenburg a fost fondat în anul 1170, iar în 1274 a primit privilegii ca oraș imperial liber de la regele Rudolf de Habsburg.

Înființându-se trei târguri importante, localitatea a început să se dezvolte, rămânând oraș imperial liber din Evul Mediu și până în anul 1803. Primăria veche a fost construită în stil gotic în anul 1250, iar între anii 1311-1484, pe traseul de pelerinaj spre Biserica Sf. Iacob din Santiago de Compostela, Ordinul Cavalerilor Teutoni a construit o biserică cu același nume. Biserica Sf. Iakob este foarte cunoscută, altarul său, numit Sfântul Sânge, fiind sculptat din lemn de Tilman Riemenschneider între anii 1500-1505. Acesta include o cruce din cristal de rocă, scene din intrarea în Ierusalim, Cina cea de Taină ș.a. Imaginile din vitralii (1350-1400) o reprezintă pe Fecioara Maria și scene din viața lui Iisus Hristos.

Compania Kathe Wohlfahrt deține în oraș un faimos magazin cu decorațiuni de Crăciun, precum și un Muzeu al Crăciunului. Acolo sunt expuse lumânări variate, decorațiuni festive pentru bradul de Crăciun, scene al Nașteii Pruncului Iisus sculptate în lemn, cutiuțe muzicale, ornamente, spărgătoare de nuci sub formă de soldăței, atrăgând mereu turiști.

În piața din fața Primăriei, luna decembrie își face debutul sclipind cu beculețe multicolore, târgul deschizându-și tarabele cu bunătăți: turta dulce tradițională și cozonacul cu fructe confiate sunt la mare preț. Dar și cârnații în sortimente variate, vinul fiert cu mirodenii, precum și renumiții ”bulgări de zăpadă” te îmbie cu aroma lor.

Zidurile medievale și casele cu arhitectura anacronică, ba chiar și paznicul de noapte cu halebardă și felinarul în mână, creează impresia unei călătorii în timp. Atmosfera este magică! Sunteți bine-veniți!

Bilet autocar Romania Germania

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Transport persoane Romania Germania de la adresa.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.