Transport persoane Dorohoi – Nottingham, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Dorohoi – Nottingham, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Dorohoi – Nottingham, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Dorohoi – Nottingham, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 05:30 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internaţional de persoane Danytur oferă călătorii plăcute pe trasee europene în sezonul de toamnă, ruta România-Anglia, dispunând de autocare modern dotate şi conducători auto profesionişti, garantează confort şi siguranţă până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă pasageri şi colete în cele mai bune condiţii, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Cunoscut din legendele cu Robin Hood, Nottingham ne apare în cale cu un aer de mister, pregătindu-ne parcă pentru toate lucrurile impresionante pe care le putem vizita în acest popas, edificii purtând în arhitectura lor toată încărcătura de istorie şi frumuseţe de piatră, rodul măestriei mâinilor meştere de mult dispărute.

 

transpor-persoane-Romania-Anglia

 

Ţinutul, locuit încă din anul 600 î.Hr., a făcut parte din regatul Mercia şi era cunoscut sub denumirea “Peşterile”. Mai târziu, peste secole, legenda spune că, fiind condusă de un şerif cu numele Snot, aşezarea s-a numit o perioadă Snotingham. Ţinutul a fost cucerit în anul 867 de către danezi, ulterior devenind unul dintre oraşele fortificate din Danelaw.

Castelul medieval din Nottingham a fost construit în sec. al XI-lea, în apropierea râului Leen, aşezarea dezvoltându-se în jurul castelului şi în apropierea lui. Castelul a fost distrus în Războiul Civil şi înlocuit cu o clădire semeaţă în anul 1674. În anul 1875 a fost transformată în muzeu al oraşului, deţinând şi prima galerie de artă din exteriorul Londrei.

Wollaton Hall a fost construit între anii 1580-1588 de către arhitectul Robert Smythson, în stil elisabetan cu elemente iacobine timpurii. Conacul era proprietatea lui Sir Francis Willoughby şi se află situat în mijlocul unui parc cu suprafaţa de 2 kmp. Clădirea a fost renovată între anii 1801-1830. Picturile de pe tavan sunt atribuite lui Verrio şi asistentului său, Laguerre. În luna martie, pe domeniu sunt găzduite jocurile de cross interregionale, precum şi alte evenimente.

Beeston Lodge a fost proiectată de arhitectul Jeffry Wyatville în jurul anului 1832, fiind construită din piatră cioplită în stil gotic. Clădirea a fost listată cu gradul II de către English Heritage.

Parcul Colwick, ce datează din anul 1362, este o grădină plină de farmec şi oferă numeroase posibilităţi de recreere, mai mult sau mai puţin romantice, cu picnic sau pescuit de crapi sau păstrăvi în lacurile minunate, sport acvatic, echitaţie, ciclism ş.a. Sunteţi invitaţi să vă distraţi împreună cu copiii dv. ! Nu veţi regreta !

Firma de transport persoane Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.