Transport persoane Deva – Chester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Deva – Chester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Deva – Chester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Deva – Chester, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 16:30 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internaţional de persoane Danytur oferă călătorii plăcute pe trasee europene în sezonul de toamnă, ruta România-Anglia, dispunând de autocare modern dotate şi conducători auto profesionişti, garantează confort la standardele dorite şi siguranţă deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă călători şi colete în cele mai bune condiţii, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Şi iată-ne poposind într-un orăşel frumos din nord-vestul Angliei, Chester – capitala comitatului Cheshire, la graniţa cu Ţara Galilor. În anul 79, romanii s-au stabilit în ţinut şi au construit castrul de apărare Deva Victrix. Castelul normand Chester, constuit în anul 1070 pe râul Dee, a fost reconstruit în stil neoclasic între anii 1788-1813, după planurile lui Thomas Harrison. Castelul a fost o fortificaţie, apoi depozit de muniţie şi, în prezent, muzeul oraşului. Chester a avut statutul de oraş din anul 1541, deţinând actualmente câteva clădiri istorice, comori de arhitectură, una dintre acestea străbătând veacurile până la noi în forma sa originală:

 

transpor-persoane-Romania-Anglia

 

Biserica Guildhal a fost construită în sec. al XIV-lea, adăugându-se în anul 1680: turnul cu o sculptură în relief înfăţişând pe Iisus Hristos întronat, o fereastră arcuită, un ceas, un clopot şi un turn din piatră încastrat cu trei lucarne pentru fiecare faţă.

Catedrala Chester, construită în stil normand cu adăugiri gotice, sculpturi normande din piatră din sec. XI-XII şi altele adăugate în sec. al XIV-lea în sala corului, în strană, împreună cu alte ornamente reprezentând monştri groteşti.

High Cross este o intersecţie a străzilor principale ale oraşului, ce datează din sec. al XV-lea, loc unde “vestitorul” anunţa ştirile la amiază, în fiecare, în tot cursul verii. Tot aici pot fi admirate faimoasele Chester Rows, galerii acoperite de magazine construite la al doilea etaj, realizate în secolele XIII şi XIV. Mai pot fi admirate Stanley Palace, un frumos palat construit în stil Tudor, şi, în apropiere, Casa Episcopului, precum şi alte clădiri construite tradiţional cu lambriuri din lemn.

Grădina Zoologică Chester, deschisă în anul 1931 de către George Mattershead şi familia sa, având o suprafaţă de 45 ha, cu 11000 de animale şi aprox. 422 de specii, este una dintre cele mai mari grădini zoologice din Marea Britanie.

Muzeul Grosvenor deţine o colecţie de artefacte romane, pietre de mormânt, o galerie de artă şi o stradă romană reconstruită în întregime. Este un muzeu grozav ! Sunteţi invitaţi să-l vizitaţi !

Firma de transport persoane Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.