Transport persoane Darabani – Passau, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Darabani – Passau, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Darabani – Passau, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Darabani – Passau, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 04:00 din statie.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta starea de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Darabani – Passau, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Passau este un oraș universitar din landul Bavaria, situat la confluența fluviului Dunărea cu râurile Inn și Ilz. Orașul vechi este centrul istoric unde a existat cândva fortul roman Batavis (Castra Batava). Teritoriul a fost ocupat în secolul al VI-lea de către bavarezi, care au construit un castel-reședință. În anul 739, ducele Odilo sau Tassilo III de Bavaria a ridicat Mănăstirea benedictină Niedernburg. Mănăstirea a primit confirmarea în anul 1010 de la împăratul Heinrich II, sora sa, stareța Gisela de Bavaria și văduvă a regelui ungar Stefan cel Sfânt fiind înmormântată aici. Mormântul a devenit ulterior un loc de pelerinaj. În anul 1225, Passau a primit drepturi de oraș. În 1662, în urma unui incendiu devastator, mare parte din oraș a dispărut. A fost reconstruit în stil baroc de maeștrii constructori italieni Carlone și Lurago. C. Lurago a proiectat și Catedrala Sf. Ștefan, reconstruită în stil baroc în anul 1668, după incendiu, pe locul unde existaseră de-a lungul timpului mai multe biserici. Interiorul a fost creat de G.B. Carlone, frescele fiind pictate de Carpoforo Tencalla și Carlo Busse.

Palatul Lamberg, situat tot în orașul vechi, este amintit în prezent pentru tratatul religios din Passau încheiat în anul 1552. Actualmente găzduiește sucursala Passau a Liga Bank Regensburg.

Castelul Freudenhain, amplasat într-un parc pe malul nordic al Dunării, a fost construit între anii 1785-1792 de către episcopul-conte Joseph Franz Anton von Auersperg ca reședință de vară. Din anul 1954 castelul a găzduit Galeria Auersperg-Passau-Freudenhain.

Veste Oberhaus, o fortăreață situată pe partea stângă a Dunării, a început să fie clădită în anul 1219 în stil gotic, realizarea acesteia extinzându-se de-a lungul secolelor până în anul 1800, fiind transformată într-o construcție renascentistă. Ridicarea castelului s-a făcut la dorința episcopului Ulrich II, lucrarea fiind finalizată de episcopul Johan Philipp von Lamberg. În prezent găzduiește Muzeul Casa Superioară, care prezintă istoria orașului și a regiunii, precum și un restaurant, un turn de observare din secolul al XVIII-lea și o pensiune pentru tineri.

Muzeul de Sticlă Passau este reprezentativ pentru sticla de Bohemia, cuprinzând pesta 30000 de pahare, din care expuse doar 15000, realizate în perioada 1650-1950 (Biedermeier până la Art Nouveau). Muzeul a fost fondat de către Georg Holtl și este situat în complexul de clădiri istorice Wilder Mann, unde funcționează și un hotel. Sunteți bine-veniți!

Transport persoane Germania Romania de la domiciliu

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția călătorilor, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Bilet autocar Romania Germania

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.