Transport persoane Cristuru Secuiesc - Schoppenstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Cristuru Secuiesc - Schoppenstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Cristuru Secuiesc – Schoppenstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Cristuru Secuiesc – Schoppenstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Cristuru Secuiesc - Schoppenstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Cristuru Secuiesc – Schoppenstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Schoppenstedt este un orășel din Saxonia Inferioară.Ținutul a fost locuit din timpuri străvechi, dar informații despre această așezare nu apar decât târziu, la începutul secolului al XVI-lea. Prima mențiune documentară despre această localitate, numită atunci ”Sciphinstete”, datează din anul 1501, dar aici exista justiție proprie și în secolul al XIV-lea (doc. 1326). În anul 1332 era considerată ”vila”, iar în secolul al XV-lea devenise egală cu celelalte orașe din țară. Situat la intersecția unor drumuri militare și comerciale faimoase, orașul Schoppenstedt a avut mare importanță în Evul Mediu ca post vamal ducal, taxele favorizând dezvoltarea economiei locale.

În anul 1583, ducele Julius a acordat dreptul de fabricare a berii, folosind apa din râul Nette. Un alt produs comercializat a fost inul, folosit ca materie primă pentru confecționarea lenjeriei. Progresul acestui orășel a atras invidia vecinilor din Braunschweig, concurenți în producerea berii, care au întreprins în anul 1602 un raid de pedepsire și distrugere a instalațiilor de fabricare a berii locale.

Transport persoane Romania Germania

Biserica Sf. Ștefan, monument istoric local, a fost cunoscută încă din secolul al XII-lea, având un turn înclinat cu un stâlp din piatră în interior, decorat cu figuri de animale și oameni, înaintându-se teoria unei capele instalată în turnul de apărare, acest stâlp presupunându-se a fi un monument dedicat credinței religioase antice în perioada introducerii creștinismului. La incendiul din anul 1999, inițiativa cetățenească a creat fondurile necesare înlocuirii clopotelor vechi, existente de la începutul secolului XX.

Muzeul Till Eulenspiegel, fondat în anul 1940, deține o arhivă de cca 3000 de volume de literatură, postere, grafică, sculpturi și documente istorice dedicate fiului necinstit, dar celebru în în literatura medievală, născut în jurul anului 1300 în localitatea Kneitlingen.

Între Schoppenstedt și Konigslutter, are loc anual, din anul 1866, Festivalul de Gimnastică Elm Hill pe Tetzelstein, unul dintre cele mai vechi festivaluri din Germania. La acest eveniment sportiv pot participa doritori de orice vârstă, spectacolele de gimnastică și dans întreținând atmosfera. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.