Transport persoane Comanesti – Sarstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Comanesti – Sarstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Comanesti – Sarstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Comanesti – Sarstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 20:30 din statie.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Comanesti – Sarstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Sarstedt este un oraș din landul Saxonia Inferioară. Prima mențiune despre conacul situat pe un drum comercial important, în jurul căruia se formaseră mici gospodării țărănești, a apărut în anul 1221. Între anii 1225-1247 exista ”Villa Schiestede”, castelul fiind construit între anii 1222-1225 sub episcopul Konrad II. Ducele Albrecht von Braunschweig a ocupat castelul în anii 1256 și 1279, incendiindu-l. Sub episcopul Siegfried II, în anul 1296, Sarstedt a fost declarat oraș și extins, primind privilegii și fiind fortificat. În secolul al XIII-lea a apărut deja menționat în diverse documente, în 1319 fiind numit ”civitas”, având în 1428 și primul sigiliu al orașului. În anul 1485 castelul și orașul au fost din nou distruse în conflicte armate.

În anii 1542-1543 a fost introdusă Reforma în biserici și mănăstiri. Sarstedt a aparținut Regatului Hanovra între anii 1815-1866, în 1852 devenind oraș titular, statut reînnoit în anul 1929. Industria locală a luat avânt, în oraș înființându-se fabrici de lenjerie și confecții, de săpun și lumânări, de aragaze, mașini, de zahăr, ulterior și de cărămizi, o turnătorie de fier și două mori cu aburi. Racordarea la rețeaua feroviară, construirea de locuințe și alte noi clădiri de interes civic a schimbat imaginea orașului. Sau înființat în secolul al XX-lea noi companii care susțin constant economia orașului: Avacon AG, Herbert Kannegiesser GmbH, Helmke, Kelvion PHE, Heil piese auto, Notesbookbilliger, R+S Group, Smurfit Kappa Carton ondulat, TDM Telefon direct de marketing GmbH, Wiedermann, CPR Produktions und Vertriebs GmbH, Security Label GmbH.

Câteva dintre clădirile vechi, renovate și clasificate ca monumente istorice, importante ca arhitectură și vârstă venerabilă atrag mulți turiști. Turnul de apă și Moara Malzfeld sunt construcții din secolul al XIV-lea, în moară existând în prezent un muzeu.

Biserica protestantă Sf. Nicolae a fost construită în stil gotic în anul 1457 și are un turn-clopotniță înalt de 41 m. A înlocuit o biserică romanică clădită în secolul al XI-lea.

Clădirea Farmaciei Sarstedt a fost construită în anul 1787. Între anii 1847-1853 a funcționat ca o companie de transport maritim poștal, iar între anii 1874-1881 ca oficiu de înregistrare. Este cea mai veche farmacie din oraș.

O altă clădire interesantă din oraș este și cea a Primăriei, construită în anul 1799 pe fundația clădirii anterioare distrusă de un incendiu în anul 1798. Atrage atenția scara de mari dimensiuni amplasată pe ambele părți ale clădirii.

O plimbare prin oraș în fapt de seară poate fi foarte plăcută. Și este sigur că veți găsi locuri noi, vrednice de admirație! Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.