Transport persoane Cluj – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Cluj – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Cluj – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Cluj – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 18:30 de langa Carrefour.

Cu Danytur prin Cehia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

La pas prin Praga … și popas în Piața Vaclav pentru a admira Muzeul Național, o clădire impunătoare construită între anii 1885-1890, replică a Operei de Stat situată în apropiere. La capătul pieței se află o frumoasă creație arhitectonică în stil Art Nouveau – Casa Peterka, ridicată de arhitectul Jan Kotera în anul 1900. De asemenea, nu departe se zărește Hotel Europa, a cărui clădire, construită în anul 1904, are fiecare etaj decorat cu motive florale, mozaicuri și ornamente.

Biserica Doamnei Zăpezilor, fondată în anul 1347, a fost inaugurată de împăratul Carol IV, având inițial rolul de catedrală pentru încoronare, dar a rămas neterminată.

 

Autocar de transport persoane pentru curse Cehia România

 

O altă biserică, realizată în stil baroc, este Biserica Sf. Ursula, o frumoasă creație arhitectonică împodobită cu fresce și statui minunate și având pe altar o valoroasă pictură reprezentând ”Adormirea Maicii Domnului”.

Aflată în sudul Pieței Carol, Mănăstirea Slavonă, fondată de împăratul Carol IV în secolul al XIV-lea, ținea slujbele în conformitate cu ritualurile vechii biserici slavone, încercând să atragă creștinii ortodocși din Estul Europei.

Castelul Vysehrad, amplasat pe malul Vltavei, a fost centrul politic și religios al țării în secolul al X-lea. A fost refăcut și modificat în stil baroc, poarta de cărămidă realizată în stil Empire datând din 1841. Elementele rămase din Evul Mediu sunt partea principală a porții Spicka și ruinele turnului de veghe în stil gotic. Biserica Sf. Petru și Pavel a fost refăcută în a doua jumătate a secolului al XIV-lea și în secolul al XIX-lea (1887) în stil neogotic.

Rotonda Sf. Martin este cea mai veche construcție din Vysehrad, realizată în stil romanic pentru regele Vratislav II în secolul al XI-lea. A servit ca biserică parohială pe vremea cetății Vysehrad.

Cimitirul Vysehrad găzduiește mormintele multor compozitori, sculptori, scriitori, oameni de știință și politicieni: Antonin Dvorak, Bedrich Smetana, Karel Capek, Mikolas Ales, Josef Bican, Emmy Destinn, Frantisek Hrubin, Eduard Haken, Milada Horakova, Vilem Kurz, Josef Vaclav Myslbek ș.a. Este parcă o călătorie în timp, ce nu am dori să se sfârșească !

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


2 thoughts on “Transport persoane Cluj – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz”

 1. Dorina Ghiran says:

  Aveti transport persoane (1 persoana) de la Cluj N la Praga pe data de 29 iunie 2018 (Dus)? Ce pret?

  1. valentini says:

   Buna ziua,

   Pretul biletului Cluj – Praga pentru data de 29.06.2018 este de 80 €, avem curse in ziua respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.