Transport persoane Carei – Rottenburg am Neckar, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Carei – Rottenburg am Neckar, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Carei – Rottenburg am Neckar, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Carei – Rottenburg am Neckar, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 22:00 de la gara.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta starea de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Carei – Rottenburg am Neckar, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Rottenburg am Neckar este un oraș din landul Baden-Wurttemberg, situat pe râul Neckar. Aici funcționează un colegiu de muzică bisericească și o universitate de științe aplicate specializată în silvicultură.

Prima mențiune referitoare la existența așezării cu numele Rotenburg datează din anul 1274. În jurul anului 1280, contele Albrecht II von Hohenberg a fondat un ”civitas nova” în apropierea sa, cu ”ziduri și clădiri noi”.

În anul 1291 așezarea se numea ”Rothinburch”, în 1296 apare menționat primul dintre cele două turnuri, iar în 1317 și podul peste râul Neckar. În secolul al XV-lea, Rottenburg s-a dezvoltat mai mult, apărând și o curte de artiști la sediul arhiducesei Mechthild din Palatinat, care se stabilise aici. S-au construit multe clădiri, unele dintre acestea devenind istorice odată cu trecerea veacurilor și rolul atribuit:

Biserica Sf. Martin a fost inițial o capelă a cărei existențe era deja semnalată în anul 1318. A fost înlocuită cu o biserică gotică în 1424, al cărei turn avea 58 de m în înălțime, fiind un punct de reper al orașului. A fost reconstruită în stil baroc în anul 1655 și a devenit catedrală în 1821.

Muzeul Diecezan Rottenburg a fost înființat în anul 1862 de către episcopul Josef von Lipp. Muzeul deține în prezent valoroase exponate constituite în colecții, unele provenind din donații. Foarte importante sunt colecțiile de vechi picturi germane din secolele XV-XVI, lucrări din perioada barocă sau modernă, sculpturi medievale și din secolele XV-XVI, colecția de ochelari relicvari din Germania secolelor II-XX, veșminte istorice, artă populară, lucrări din aur, medalii și monede.

Biserica Sf. Moritz a fost inițial o capelă de pelerinaj a Sf. Moritz, pe ruinele căreia s-a construit o biserică în anul 1209, la dorința contelui de Hohenberg. Actualmente aceasta este doar o capelă decorată cu fresce din secolul al XIII-lea, transformată în cripta în care sunt înmormântați reprezentanții dinastiei von Hohenberg. Biserica actuală, ridicată deasupra criptei între anii 1300-1323, este un valoros monument istoric al orașului. Interiorul și turnul s-au finalizat de-a lungul secolului al XV-lea, noi modificări apărând în secolul al XVIII-lea. Pe pereți există epitafuri din secolele XIII-XVIII, precum și trei morminte ale familiei fondatoare din secolul al XIV-lea. Sunteți invitați să vizitați aceste interesante și valoroase mărturii ale istoriei poporului german.

Transport persoane Germania Romania de la domiciliu

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția călătorilor, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Bilet autocar Romania Germania

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.