Transport persoane Carei – Florstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Carei – Florstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Carei – Florstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Carei – Florstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 21:30 din statie.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Carei – Florstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Florstadt este un orășel din landul Hesse, străbătut de râul Nidda și pârâul Horloff. Florstadt s-a format între anii 1970-1972, în urma unei reorganizări administrative, din mai multe comunități ale căror origini se aflau la mai mult de o jumătate de mileniu. A primit statutul de oraș în anul 2007.

Staden, atestat documentar în anul 1156, a primit drepturi de oraș în anul 1304; Leidhecken a fost menționat într-un document din secolul al XII-lea; Stammhein a fost atestat documentar în anul 1244, iar Ober Florstadt avea un castel construit de împăratul Domițian în anul 90; Nieder Florstadt a primit statutul de oraș în anul 1365 de la Karl IV, împărat al Sfântului Imperiu Roman.

De-a lungul timpului, locuitorii acestor așezări au rămas agricultori, buni meșteșugari și comercianți.

Din vremurile mai vechi, au străbătut veacurile clădiri istorice, care se ridică semețe și uneori misterioase, martore ale unor timpuri zbuciumate. Arhitectura deosebită, dar și imaginația noastră, le face atractive și de neocolit.

Castelul Staden este o construcție medievală situată pe o insulă înconjurată de apele râului Nidda. Prima atestare documentară datează din anul 1156, desemnând proprietar pe nobilul von Wortwin. Peste trei sferturi de secol, în anul 1233, castelul era deținut de Gerlach von Budingen și de Heinrich și Gerlach von Isenburg. În anul 1304, Johann I von Limburg a obținut statutul de oraș pentru așezarea Staden. Johann II von Isenburg-Staden a vândut castelul în anul 1405. Turnul de poartă a fost înlocuit în secolul al XVI-lea, servind și drept locuință, având un șemineu instalat la primul etaj.

Castelul Lowsches a fost construit de familia Low von Steinfurth în anul 1746 pe fundația unui conac din secolul al XVII-lea. În anul 1872, baronul von Stein a transformat grădina castelului într-un parc frumos amenajat cu ajutorul grădinarului peisagist Eduard Petzold. Parcul a devenit proprietate comunitară în anul 1885, iar castelul în 1904.

Castelul Ysenburg este o clădire renascentistă construită în anul 1574. În 1788 a devenit proprietatea lui Isenburg-Budingen. Din anul 1949 a fost folosit ca hotel și cafenea.

Castelul Stammhein, clădire cu două etaje în stil modern timpuriu, își are originile într-un castel menționat în secolul al XVI-lea ca proprietate a familiei von Rosenbach. Între anii 1587-1592, Dietrich von Rosenbach a reconstruit castelul, vândut familiei von Gotz în anul 1699. A fost achiziționat în anul 1850 de către comunitate și transformat în cameră de consiliu și birouri administrative. A fost refăcut ulterior, dar nu a fost deschis pentru public.

O plimbare în fapt de seară prin frumosul orășel ar putea dezvălui și alte locuri misterioase și atractive. Nu le ocoliți! Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.