Transport persoane Câmpina - Schnaittenbach, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Câmpina - Schnaittenbach, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Câmpina – Schnaittenbach, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Câmpina – Schnaittenbach, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Câmpina - Schnaittenbach, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Câmpina – Schnaittenbach, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Schnaittenbach este un orășel din landul Bavaria. Prima atestare documentară datează din anul 1271 și se află într-un document al conților von Ortenburg-Murach. În anul 1285 apare din nou menționată localitatea Schaitten Bach, iar în 1313 așezarea a primit drepturi de piață de la ducele Wittelsbach. Deja în 1398, documentele stipulează vânzarea localității de către contele Ruppecht II lui Hans den Kastner von Amberg. Schnaittenbach a fost fortificat până în secolul al XIX-lea, când un incendiu puternic (1817) și inundațiile (1830) au distrus locuințele și morile.

Activitatea de bază a locuitorilor a fost, până în secolul al XIX-lea, agricultura, comerțul și meșteșugurile. În anul 1898 s-a construit linia de cale ferată Amberg-Schnaittenbach, factor hotărâtor în dezvoltarea localității.

Dintre clădirile istorice ale micului oraș, câteva reprezintă o moștenire valoroasă a secolelor trecute și interesante obiective turistice:

Biserica Sf. Vitus apare menționată pentru prima oară în anul 1326, dar cu numele patronului său – Sf. Vitus, abia în 1384, devenind biserică parohială în 1433. Inscripția de pe un clopot instalat în anul 1461, atestă patronajul acestuia. Se spune că biserica a fost construită de contele Gebhardt II von Sulzbach, dar, conform cu investigațiile ulterioare, se pare că a existat deja altă construcție medievală din piatră sub fundația acesteia. Înainte de anul 1461, biserica a mai fost refăcută între anii 1348-1368. La începutul secolului al XVIII-lea s-au făcut noi reparații și o extindere, precum și o altă lucrare de extindere între anii 1910-1911. Interiorul bisericii a fost refăcut și decorat cu picturi și sculpturi ale apostolilor, ale lui Iisus și ale Sf. Maria, precum și imagini ale Sf. Vitus, patronul lăcașului. Ferestrele au fost realizate de pictorul regal bavarez, Franz Xaver Zettler din Munchen. În biserică se află plăci memoriale ale familiei nobile Kastner, cu epitafurile respective, create din calcar și stâlpi din marmură roșie, ornate cu stema acestora. Capela Lourdes, construită în stil neobaroc în anul 1911, cu fronton și ferestre în stilul ”ochi de bou”, se află în apropierea bisericii.

Transport persoane Romania Germania

Primăria veche datează de la sfârșitul secolului al XVII-lea, reconstruită între anii 1817 și 1932, are un turn-clopotniță, fronton și fațadă din gresie, precum și o grădină cu plante medicinale.

Burgerhaus, cu anul 1797 menționat pe arcadă, este considerată cea mai veche clădire rezidențială din oraș.

Castelul Mallet, menționat în anul 1366 ca proprietate a lui Firedrich Kastner, a fost deținut între anii 1370-1378 de fiul acestuia, Paul Kastner, schimbându-si apoi proprietarii de-a lungul veacurilor, fiind reconstruit în secolul al XVIII-lea, cu o mică capelă, în jurul acestuia formându-se și o așezare rurală. Proprietara actuală a castelului este Sidonie von Beckedorff.

Orășelul prietenos și atractiv merită vizitat ! Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția-publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.