Transport persoane Câmpia Turzii - Friesack, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Câmpia Turzii - Friesack, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Câmpia Turzii – Friesack, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Câmpia Turzii – Friesack, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Câmpia Turzii - Friesack, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Câmpia Turzii – Friesack, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Friesack este un orășel din landul Brandenburg. Castelul medieval Friesack a fost construit în jurul anului 1150 de către Albrecht von Brandenburg (Ballenstedt) zis ”Ursul”, dar prima mențiune despre acesta apare abia în anul 1216. Familia Friesack a dispărut la sfârșitul secolului al XIII-lea. Într-un document din 1318, castelul este numit ”castro”. Margrave Jobst din Moravia a cucerit în 1399 castelul, care a fost preluat apoi, în 1409, de către Dietrich von Quitzow. Burgraful Friedrich VI a cucerit în anul 1414 Castelul Friesack, fiind investit ca Elector de Brandenburg, Friedrich I. Între secolele XV-XIX, castelul a fost locuit de către familia von Bredow. Reconstruit în anii 1560 și 1588, castelul a fost distrus de incendii repetate. După incendiul din anul 1619, au fost construite două conace, dintre care unul a dispărut în incendiul din 1841 și refăcut, dar distrus tot prin foc în 1948.

Transport persoane Romania Germania

Activitatea locuitorilor s-a desfășurat mai mult în domeniile agriculturii și meșteșugurilor, abia în secolul XX apărând un proces de industrializare prin construirea celor două fabrici de cărămizi, a fabricii de bere, produse lactate, cherestea și ovăz.

Stațiunea de sănătate în aer liber Friesack, recunoscută încă din anul 1928, pune la dispoziția amatorilor parcuri bine îngrijite, terenuri de tenis, tobogane ș.a., dar și un lac aflat la numai 8 km de oraș, lacul Klessen, cu locuri de scăldat și peisaje idilice pentru plimbare, camping cu loc de joacă public și teren de volei pe plajă. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.