Transport persoane Câmpeni - Furth im Wald, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Câmpeni - Furth im Wald, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Câmpeni – Furth im Wald, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Câmpeni – Furth im Wald, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Câmpeni - Furth im Wald, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Câmpeni – Furth im Wald, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Furth im Wald este un orășel situat la granița cu Cehia, în landul Bavaria, pe cursurile apelor Chamb, Kalte Pastritz și Warm Pastritz. Prima atestare documentară datează din anul 1086. Împăratul Heinrich IV a donat pentru merite mai multe sate, inclusiv ”Vurte”, lui Friedrich din Casa Earls. Așezarea era situată în calea rutelor comerciale și militare din zona cursului de apă Chamb. În anul 1300, Furth era pomenit ca post vamal în pădure, iar în 1332, ducele bavarez Heinrich XIV i-a confirmat statutul de oraș. O descriere cartografică din 1514 delimitează așezarea Furth im Wald la Muntele Aber în Pădurea Boemiei. Devastarea și jafurile din Războiul de Treizeci de ani, conflictul armat de la începutul secolului al XVIII-lea, precum și marele incendiu din 1863 au avut un impact distrugător asupra orașului, acesta fiind reconstruit de mai multe ori, de unde și diferențele de stiluri arhitectonice între zone și clădiri.

Dintre clădirile care au rezistat vicisitudinilor istorie, se remarcă Biserica Adormirea Maicii Domnului și Turnul orașului.

Transport persoane Romania Germania

Biserica Adormirea Maicii Domnului a fost construită în stil gotic târziu în anul 1585. Neîncăpătoare, o nouă clădire a fost ridicată pe etape, începând cu anul 1725, cu altarul mare realizat între anii 1735-1738, iar cupola în 1739. Biserica a fost consacrată de către episcopul baron von Wolframsdorf în anul 1765. Turnul, înalt de 45 m, a fost realizat în stil gotic târziu în anul 1823. Un proces de reconstrucție și extindere a avut loc între anii 1890-1893, interiorul fiind decorat cu picturi și fresce neorenascentiste, care au fost înlăturate în 1970. Încă mai există o Pieta atribuită lui Christian Jorhan cel Bătrân, fresca Învierii de Kurt Potzky, picturi de Franz von Paula Mayr sau fresce de Andreas Merz.

Turnul orașului a fost construit din piatră de granit în stil neogotic târziu, între anii 1863-1867, cu trei etaje și ferestre în stil ”trandafir”. Are o imagine atractivă și este un simbol al orașului.

Drachenstich este o altă atracție a orașului. Varianta din anul 2010, creată de compania Zollner Elektronik din Zandt, este un fel de robot înaripat ce reprezintă dragonul din legenda Sfântului Gheorghe. Această realizare a intrat în Cartea Recordurilor Guiness, în 2012. Pentru a repovesti despre lupta Sf. Gheorghe împotriva dragonului, anual, în luna august, are loc Festivalul Kite Sting, în care câte o nouă versiune este interpretată și, evident, Drachenstich ia parte la acest spectacol care atrage mulți turiști. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.