Transport persoane Călan - Schnackenburg, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Călan - Schnackenburg, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Călan – Schnackenburg, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Călan – Schnackenburg, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania, transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Călan - Schnackenburg, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Călan – Schnackenburg, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Schnackenburg este un orășel situat la extremitatea estică a landului Saxonia Inferioară, considerat unul dintre cele mai mici orașe ale Germaniei. Localitatea se află amplasată în valea glaciară a fluviului Elba, la gura de vărsarea râului Aland, un mic afluent. Schnackenburg a fost cunoscut mult timp ca oraș de frontieră și stație vamală cu port de protecție pentru transportul navigabil intern.

Prima atestare documentară datează din anul 1218, așezarea formându-se în jurul castelului situat în apropierea râului Aland. A primit statutul de oraș în anul 1373, venituri importante provenind pentru acesta din taxele vamale portuare. Orașul a aparținut inițial Brandenburgului, dar, în urma unor dispute, până în anul 1850 a devenit parte a Ducatului Brunswick-Luneburg, apoi a Regatului Hanovra. Până la unificarea Germaniei a avut un rol important ca punct de control pentru traficul navigației interioare pe Elba. În prezent este folosit de ambarcațiunile de agrement.

Transport persoane Romania Germania

Dintre clădirile istorice ale orășelului, un monument istoric local – Biserica protestantă-luterană Sf. Nicolae, dedicată sfântului patron al marinarilor și comercianților, a fost atestată documentar pentru prima oară în anul 1284. Amvonul și altarul său datează însă din anul 1727, iar unul dintre clopote există încă din secolul al XIV-lea.

Turnul de observație, aflat în estul portului, este construit din lemn și înalt de 14 m, oferind o frumoasă panoramă asupra Văii Elbei și a zonei râului Aland. În jurul micului oraș, Valea Elbei este o regiune de conservare a naturii, cu plante rare și păsări mai deosebite, precum vulturii și berzele negre. Este un loc de recreere minunat ! Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.