Transport persoane Cajvana - Freising, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Cajvana - Freising, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Cajvana – Freising, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Cajvana – Freising, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Cajvana - Freising, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Cajvana – Freising, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Continuând periplul printre obiectivele turistice valoroase ale orașului Freising, ne-am oprit mai întâi în Marienplatz, situată în centrul orașului vechi, mărginită de minunate clădiri istorice și având în mijloc Coloana Marienplatz, construită din marmură roșie. Este unul dintre monumentele importante ale orașului, ridicată în anul 1674 de către prințul-episcop Albrecht Sigismund și dedicată Sf. Maria, ca patroană a Bavariei. La fiecare colț al statuii este amplasat câte un sfânt îngenuncheat.

Atrage atenția numaidecât și frumoasa clădire a Primăriei, amplasată într-o clădire istorică construită între anii 1904-1905 după planurile arhitectului Gunther Blumertritt, în vestul Marienplatz, în apropiere de Biserica Sf. Gheorghe. Informațiile despre începuturile instituției datează din anul 1468, când se menționează existența primului primar. Clădirea avea la parter un centru comercial cu piață, punct de control al pompierilor și birouri ale administrației la etaj. La începutul sec. XX a apărut și o frumoasă clădire realizată în stil renascentist și finalizată în anul 1907, pe frontonul aflat deasupra intrării existând stema orașului Freising. Picturile au fost executate de către Otto Lehr. Pe frontonul triunghiular se află un ceas, în jurul căruia se desfășoară o pictură murală cu imaginile Sf. Maria, Iisus și Sf. Corbinian.

Transport persoane Romania Germania

Biserica parohială Sf. Gheorghe, aflată de asemeni în centrul vechi, a fost menționată pentru prima oară în anul 1230, fiind reconstruită în 1200 pe fundațiile unui lăcaș de cult din secolul al X-lea. Din nou refăcută între anii 1440-1494 în stil gotic târziu, prezintă pe peretele vestic sculptura monumentală barocă a ”Luptei Sf. Gheorghe cu dragonul”, realizată pe la 1660. Turnul baroc, înalt de 84 m, are 4 etaje și o clopotniță, fiind realizat de meșterul constructor Antonio Riva. În secolul al XIX-lea, biserica a fost refăcută în stil neogotic.

Universitatea și Liceul Episcopal au fost înființate în anul 1695 de către prințul-episcop Johann Franz Eckher din Kapfing și Liechteneck în Marienplatz, clădirea barocă fiind începută în 1695 de către meșterul constructor Antonio Riva și finalizată în 1764. Închis în 1802 cu ocazia secularizării, clădirea a fost refăcută și actualmente găzduiește Teatrul Asam și Muzeul orașului Freising.

Orașul Freising oferă și alte numeroase și variate posibilități de recreere și distracție. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.