Transport persoane Buziaș - Schortens, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Buziaș - Schortens, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Buziaș – Schortens, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Buziaș – Schortens, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Buziaș - Schortens, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Buziaș – Schortens, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Schortens este un oraș din landul Saxonia Inferioară. Încă din secolul al V-lea au existat în acest ținut mici așezări organizate mai târziu în parohii, după construirea Bisericii Sf. Ștefan și a Mănăstirii Oestringfelde. Astfel că istoria ținutului a fost strâns legată de aceste biserici, care au avut un rol important în existența lui. În jurul anului 1600 s-au construit o școală și un han lângă biserică, așezarea mărindu-se și închegându-se. În 1675, Schortens a ajuns sub ocupație daneză, iar din 1689 a devenit parte a Principatului lui Anhalt-Zerbst. În 1789 s-au creat primele organe administrative burgheze ale orașului. La sfârșitul secolului al XVIII-lea, Schortens a trecut sub dominație rusă, olandeză (1807), franceză (1810), din nou rusă (1813), iar din 1818 a devenit parte a Marelui Ducat Oldenburg. În anul 1946 a fost cuprins în noul land Saxonia Inferioară, din 2005 devenind municipiu independent, iar în anul 2011 primind titlul de ”stațiune aprobată de stat”.

Obiectivele turistice importante ale acestor orașe sunt în primul rând acele biserici, devenite monumente, martore ale istoriei pline de vicisitudini, dar și ale progresului lor.

Biserica evanghelică-luterană Sf. Ștefan, construită inițial în stil romanic între anii 1153-1168, este printre cele mai vechi biserici din piatră ale ținutului. A fost afectată grav în secolul al XIV-lea, refăcută și consacrată în anul 1513. Altarul a fost realizat în 1510, în stil gotic târziu, din lemn de stejar sculptat în Bremen. Pe aripile sale există 24 de scene din Evanghelie, iar în centru este prezentată scena Crucificării. Orga, realizată de Joachim Kayser, a fost instalată în anul 1686, din aceasta păstrându-se încă elemente după restaurarea din 1975.

Transport persoane Romania Germania

Biserica protestant-luterană Sf. Florian a fost construită pe la 1233 din granit și deține un font de botez din anul 1250. Altarul din lemn de stejar sculptat datează din perioada 1515-1520, prezentând Patimile lui Hristos și imaginile celor patru evangheliști. Orga, realizată de Johann Adam Berner, datează din anul 1757. În perioada verii se organizează săptămânal concerte de muzică de orgă.

Biserica reformată Sf. Willehad din Accum, construită în jurul anului 840, a fost menționată ca ”biserica din Akem” într-o cronică a arhiepiscopului Ansgar din Bremen. În secolele XIV-XV a servit ca biserică de fortărețe, în incintă fiind înmormântați Lubbe Onneken, conducător frisian (sec. XV), precum și conducătorul Tito din In și Kniphausen împreună cu soția sa, Eva von Ranneberg (sec. XVI), aceștia având o minunată placă funerară din marmură neagră realizată de un artist flamand renascentist. În anul 1719, biserica a fost restaurată cu fonduri donate de contele Anton II von Aldenburg. Clopotul mare datează din secolul al XII-lea, iar clopotul mic din anul 1417.

Forest Upjever reprezintă zona împădurită din vestul orașului, întinsă pe 740 ha și populată cu stejari, fagi, frasini, arțari, mesteceni, arini, pini, molizi și zada, devenită o atracție și o zonă de agrement foarte frecventată. Clădirea din pădure datează din anul 1914 și găzduiește un hotel și un restaurant. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.