Transport persoane Buhuși - Freinsheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Buhuși - Freinsheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Buhuși – Freinsheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Buhuși – Freinsheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Buhuși - Freinsheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Buhuși – Freinsheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Freinsheim este un orășel din landul Renania-Palatinat.Ținutul a fost locuit în Evul Mediu timpuriu, cimitirele merovingiene descoperite demonstrând existența unei populații în secolul al VI-lea. Prima atestare documentară a acestei așezări datează din anul 773, după cum reiese din actele mănăstirii benedictine din Alsacia Wissembourg. În secolul al XV-lea, Freinsheim făcea parte din Palatinat, orașul fiind fortificat, Poarta de fier fiind finalizată în anul 1514. La sfârșitul secolului al XVII-lea (1689), localitatea a fost distrusă de război până la temelii și reconstruită în secolul al XVIII-lea. Zidurile orașului, cu turnuri și porți realizate în stil gotic târziu, au rezistat în timp. Introducerea funcțiilor administrative în oraș au stimulat dezvoltarea economică. Freinsheim aparține landului Renania-Palatinat, format după Al Doilea Război Mondial, iar în anul 1979 a primit și statutul de oraș.

Dintre obiectivele turistice ale orașului, atrag atenția Biserica protestantă și Muzeul de jucării istorice, interesante și primitoare.

Biserica protestantă, martoră a trecerii veacurilor și vicisitudinii vremurilor, dar stâlp temeinic de susținere a populației din zonă, a fost construită în secolul al XV-lea. Se spune însă că în secolul al IX-lea exista o mențiune despre ”o bazilică” în Freinsheim, iar în anul 1257 Biserica Sf. Petru a făcut o donație către Mănăstirea Enkenbach. Biserica a fost clădită în jurul anului 1470, având elemente gotice târzii în arhitectură. După distrugerea sa în anul 1689, lăcașul a fost reconstruit în stil renascentist.

Muzeul de jucării istorice din Freinsheim a fost deschis în anul 2011, la baza formării sale stând colecția de jucării a lui Uwe Groll, inițial formată doar din domeniul căilor ferate și extinsă pe parcurs, acoperind perioada 1890-1932. Sunt peste 1000 de exponate ce reflectă domenii diverse de activitate, create de compania Bing Werke Nurnberg: căile ferate, mașini, nave, avioane, animale, păpuși, cărți de joc, jocuri de masă, cărți pentru copii, mașini de scris, aparate de fotografiat, de uz casnic, lanterne, materiale didactice ș.a. Muzeul este găzduit într-o clădire ce datează din Evul Mediu, reabilitată și declarată monument istoric.

Transport persoane Romania Germania

Sărbătorile orașului sunt un bun prilej de a primi oaspeți și de a împărtăși bucuria cu aceștia. Festivalurile marchează evenimente și stimulează păstrarea bunelor tradițiilor, atrăgând mulți turiști și localnici la sărbători și distracții vesele:

Excursia vinului roșu (ianuarie) se desfășoară cu torțe pe drumul printre viile din jurul orașului, unde participanții sunt întâmpinați de viticultori cu vin roșu și gustări; Festivalul de flori (primăvara); Festivalul orașului vechi (iunie) are motto-ul ”Vinul și cultura în locuri istorice”; Pista de vinuri culinare (sept.) are un traseu ce trece prin podgoriile orașului, unde producătorii de vinuri și restaurantele oferă bucate tradiționale și vinuri; Piața de Crăciun oferă spectacolul ”Nașterii lui Iisus” și participare veselă la celelalte aspecte pregătite din timp. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.