Transport persoane Budești - Lengerich, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Budești - Lengerich, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Budești – Lengerich, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Budești – Lengerich, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Budești - Lengerich, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Budești – Lengerich, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Lengerich este un orășel din nordul landului Renania de Nord-Westfalia, situat pe versantul sudic la Pădurii Teutoburg. Prima atestare documentară a acestei așezări datează din anul 1147 și există într-un document emis de regele Konrad III, însă înregistrări individuale ale locuitorilor din ținut au apărut cu cel puțin un secol înainte. În secolul al XIV-lea, Lengerich avea drept de piață, iar în 1695 era considerat târg. Statutul de oraș a fost acordat în anul 1727 de către regele Friedrich I al Prusiei. Din secolul al XVI-lea a început activitatea comercială, bazată în special pe produsele agricole, bere și produse industriale provenite de la fabricile de încălțăminte, fierării, dulgheri și morărit. Actualmente, economia locală este susținută de fabricile de mașini, de prelucrare a maselor plastice, ingineria mecanică și producția de ciment.

Câteva obiective turistice, ce constituie monumente istorice și arhitectonice ale localității, îmbie prin înfățișarea atractivă, specifică locului și veacului ce le-a dăruit.

Biserica evanghelică Lengerich, din parohia Tecklenburg, are un istoric ce merge până în secolul al IX-lea. O altă biserică, construită din piatră în același loc, a existat între secolele XII-XIII, iar o a treia a fost documentată în anul 1327 ca loc de pelerinaj la statuia miraculoasă a Sf. Margareta. Biserica a fost extinsă în secolele XIV-XV și refăcută în stil gotic. În anul 1527, contele Konrad von Tecklenburg a introdus Reforma, iar statuia Sf. Margareta a fost îndepărtată din biserică. Orga construită în anul 1835 a fost refăcută între anii 2002-2003.

Transport persoane Romania Germania

Poarta Romani, aflată în orașul vechi, a fost construită în secolul al XIII-lea, din piatră, numele fiind atribuit la începutul secolului al XVIII-lea. Clădirea a avut diverse utilizări: primărie, închisoare, depozit și apartament. După 1980 a găzduit un restaurant, o cameră de oaspeți și o sală pentru conferințe sau diverse evenimente.

Clădirea Civil Center Gempt a făcut parte din fabrica Gempt, construită în anul 1917 și transformată în 2002 într-un centru cultural, inaugurat în 2004. Fundația Gempt promovează actul de cultură și educație, îndrumând copiii și tinerii în activități de petrecere a timpului liber și menținere a tradițiilor istorice și culturale ale orașului. În anul 2005 a primit Premiul pentru clădiri exemplare.

Lengerich este un orășel plăcut și atractiv. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.