Transport persoane Broșteni - Rudesheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Broșteni - Rudesheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Broșteni – Rudesheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Broșteni – Rudesheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Broșteni - Rudesheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Broșteni – Rudesheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Rudesheim este un orășel din landul Hesse, situat într-o regiune viticolă pe malul Rinului, la poalele Munților Taunus. Peisajul este deosebit de pitoresc și vinul excelent, ținutul, devenit o atracție turistică, a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO.

În Rudesheim există celebra Drosselgasse, situată în centrul orașului vechi, care deține numeroase mici magazine, restaurante și baruri cu vinuri și muzică bună, deschise pe toată perioada verii. A fost construită prin secolul al XV-lea și este o atracție constantă pentru turiști.

Conacul Bromserhof se află pe stada Drosselgasse, datează din secolul al XV-lea și găzduiește cea mai mare colecție de instrumente muzicale mecanice. De neocolit este salonul decorat cu minunate fresce, precum și Capela gotică. A fost reședința familiei Bromser.

Transport persoane Romania Germania

Muzeul Vinului este găzduit într-un vechi castel de pe Valea Rinului, Castelul Bromserburg, ce datează încă din secolul al X-lea, fostă reședință a arhiepiscopului de Mainz până în secolul al XIII-lea, ajunsă apoi proprietatea cavalerului Bromser de Rudesheim. Castelul a fost cumpărat în anul 1941 de orașul Rudesheim și transformat în muzeu. Colecțiile sale prezintă exponate care au legătură cu industria vinului și veselă pentru servirea acestuia de-a lungul timpului. Castelul face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

Turnul Vulturului face parte din fortificația orașului vechi, construit în secolul al XV-lea. Având o înălțime de 20,5 m, turnul a găzduit în secolul al XIX-lea Hanul Vulturul, care a dat și denumirea turnului.

Memorialul Niederwald este un monument care prezintă în partea superioară statuia uriașă a unei femei cu sabie în mână ce supraveghează Rinul. Se numește Germania, monumentul construit între anii 1877-1883 fiind dedicat renașterii Imperiului Germani după războiul franco-prusac (1870-1871). A fost inaugurat în anul 1883 în prezența primului împărat german, Wilhelm I.

În fiecare an este organizat Festivalul Vinului Rudesheim, încoronându-se o Regină a Vinului și câteva prințese ce vor reprezenta orașul în celelalte zone viticole. Sunteți bine-veniți la petrecere!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.