Transport persoane Brezoi - Florstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Brezoi - Florstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Brezoi – Florstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Brezoi – Florstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Brezoi - Florstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Brezoi – Florstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Florstadt este un orășel în districtul Darmstadt din landul Hesse, străbătut de râul Nidda și pârâul Horloff. Orașul a fost fondat în anul 1972 printr-o reformă rurală din landul Hesse, primind însă statutul de oraș în anul 2007. Florstadt s-a format între anii 1970-1972 din mai multe comunități, astăzi cartiere ale orașului:

Staden, menționat într-un document în anul 1156, primind în 1304 statutul de oraș;

Leydthecken (Leidhecken), menționat într-un document din secolul al XII-lea;

Stammheim, menționat într-un document din anul 1244, precum și așezările Ober Florstadt (castel construit de împăratul Domițian în anul 90) și Nieder Mockstadt.

În anul 1365, Nieder Florstadt a primit statutul de oraș de la împăratul Sfântului Imperiu Roman, Karl IV.

Ocupația de bază a locuitorilor au rămas totuși agricultura, meșteșugurile, comerțul și serviciile.

Dintre obiectivele turistice mai interesante și semnificative, castelele ridicate în comunitățile componente și rămase peste veacuri incită interesul, fiind cele mai vizitate

.

Castelul Lowsches (Staden) a fost construit de către familia Low von Steinfurth în anul 1746 pe locul unui conac din secolul al XVII-lea. În anul 1872, proprietarul de atunci, baronul von Stein, a transformat grădina castelului într-un parc amenajat cu ajutorul grădinarului peisagist Eduard Petzold. A devenit proprietate comunitară în anul 1885, ca de altfel și frumosul castel achiziționat în anul 1904.

Transport persoane Romania Germania

Castelul Staden este un castel medieval situat pe o insulă înconjurată de râul Nidda. Prima mențiune despre acest castel datează din anul 1156, fiind proprietatea unui nobil Wortwin. În 1233, castelul era deținut de Gerlach von Budingen și de Heinrich și Gerlach von Isenburg, mai târziu Johann I von Limburg obținând în 1304 statutul de oraș pentru așezarea Staden. Johann II von Isenburg-Limburg a vândut castelul în 1405, acesta având mai mulți proprietari de-a lungul timpului.Turnul de poartă a fost locuit în secolul al XVI-lea, având instalat un șemineu la primul etaj.

Castelul Ysenburg este o clădire renascentistă construită în anul 1574. În 1788 a devenit proprietatea lui Isenburg-Budingen, fortificațiile fiind aproape dispărute. Din anul 1949 este folosit ca hotel și cafenea.

Castelul Stammheim este o clădire cu două etaje construită în stil modern timpuriu, provenită dintr-un castel menționat pentru prima oară în secolul al XVI-lea, fiind deținut de familia von Rosenbach. În anul 1587, Dietrich von Rosenbach a reconstruit castelul finalizat în 1592, care a fost apoi vândut în 1699 familiei von Gortz. În anul 1850, comunitatea a cumpărat castelul, transformându-l în cameră de consiliu și birouri administrative. Actualmente a fost renovat, dar nu este deschis pentru public.

Orașul Florstadt este atractiv și prietenos. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.