Transport persoane Brăila - Sarstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Brăila - Sarstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Brăila – Sarstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Brăila – Sarstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Brăila - Sarstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Brăila – Sarstedt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Sarstedt este un oraș din landul Saxonia Inferioară. Mențiuni despre această așezare apar în diverse documente începând cu secolul al X-lea, ținutul fiind locuit încă înainte de invazia francilor. În secolul al IX-lea, contele von Wunstorf și Mănăstirea Corvey au deținut aici terenuri. Un document al episcopului Bernward din Hildesheim, datat 993, îl precizează, numele său apărând ortografiat divers, dar existând aici înainte de secolul al XV-lea: Cherstede, Tzerstede în anul 1252 sau Tzarstede, Cerstede pe la 1349. Sarstedt era situat pe un drum comercial important în acea perioadă, în jurul anului 1221 fiind menționat și un conac în jurul căruia s-au format mici gospodării. Între anii 1225-1247 exista, conform documentelor, ”Villa Schiestede”, puțin mai târziu, Bodo von Gleidingen a devenit administrator al castelului construit între anii 1222-1225, sub episcopul Konrad II. Ducele Albrecht a ocupat castelul în anul 1256 și în 1279, incendiindu-l. În anul 1296, sub al doilea episcop Siegfried, Sarstedt era oraș și a fost extins, incluzând și alte sate, primind privilegiile respective și fiind fortificat. În secolul al XIII-lea a fost deja menționat în diverse documente, în anul 1319 fiind numit ”civitas”, având în 1428 și primul sigiliu al orașului. Introducerea taxelor vamale în secolele XIII-XIV a dat mereu prilej de dispută. În anul 1485, castelul și orașul au fost din nou distruse în luptele purtate de episcop împotriva orașului Hildesheim. De-a lungul secolelor, din cauza conflictelor armate, orașul a fost mereu expus distrugerilor, fiind reconstruit ulterior.

Între anii 1542-1543 a fost introdusă Reforma în biserici și mănăstiri. A aparținut Regatului Hanovra între anii 1815-1866, în 1852 câștigând titlul de oraș titular. S-a dezvoltat industria locală, apărând fabrici de lenjerie și confecții, de săpun și lumânări, de aragaze, de mașini, de cărămizi și de zahăr. Conexiunea la calea ferată a favorizat progresul economic, construindu-se mai multe locuințe și clădiri de interes public, orașul extinzându-se. Un rol important l-a avut și mineritul de potasiu.

Dintre obiectivele turistice ale orașului Sarstedt, câteva clădiri, devenite monumente istorice, stârnesc interesul prin importanța, vechimea și arhitectura lor, marcând trecerea prin veacuri.

Transport persoane Romania Germania

Turnul de apă și Moara Malzfeld sunt construcții ce datează din secolul al XIV-lea, fiind declarate monumente istorice. Clădirea morii găzduiește în prezent un muzeu al morii.

Biserica protestantă Sf. Nicolae a fost construită în stil gotic în anul 1457 și are un turn-clopotniță înalt de 41 m.

Farmacia din Sarstedt, cea mai veche farmacie din oraș, a fost construită în anul 1787. Între anii 1847-1853 a funcționat ca o companie de transport maritim poștal, iar între 1874-1881 ca oficiu de înregistrare.

Primăria a fost construită în anul 1799 pe fundația clădirii anterioare distrusă de un incendiu în 1798. Clădirea dispune de o scară de mari dimensiuni pe ambele părți.

Școala comercială a fost înființată în 1866 într-o clădire construită în 1861.

Biserica parohială catolică Duhul Sfânt a fost construită între anii 1912-1913 sub formă de bazilică neoromanică, din piatră cenușie.

Deși greu încercat de istorie, orașul Sarstedt a reușit să renască mereu din ruine și să devină un loc frumos și primitor. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.