Transport persoane Braila – Nittenau, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Braila – Nittenau, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Braila – Nittenau, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Braila – Nittenau, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 06:00 de la gara.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională, au competența necesară pentru a garanta starea de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Braila – Nittenau, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Nittenau este un orășel din landul Bavaria. Prima mențiune despre această așezare apare în 1007, dar informațiile referitoare la târgurile și piețele organizate, precum și importanța lor, sunt menționate abia pe la 1345. În anul 1361, contele palatin Ruprecht II deținea castelul și proprietatea din Nittenau, iar în 1469 acestea aparținea contelui palatin Otto II. De-a lungul timpului proprietarii s-au schimbat, în 1816 castelul ajungând în posesia orașului Nittenau, care a transformat clădirea în școală și primărie. În anul 1907 orașul a fost conectat la rețeaua feroviară. Multe dintre clădirile construite în secolele XIV-XVIII au căzut pradă conflagrațiilor secolului al XX-lea, doar câteva reușind să străbată veacurile până în zilele noastre, devenind îndrăgite monumente istorice și atracții turistice.

Biserica parohială catolică Sf. Maria, construită în stil gotic în secolul al XVIII-lea, a fost refăcută și extinsă de arhitectul Josef Naumann von Regensburg. Turnul de apărare a fostei fortificații a bisericii provine din secolul al XV-lea, ca și restul zidului din cimitir, iar clădirea rezidențială și comercială provine din secolul al XVII-lea. Statuia Sf. Ioan Nepomuk, sculptată în gresie, datează din secolul al XIX-lea.

Castelul Bodenstein datează din prima jumătate a secolului al XIV-lea, fiind construit de familia Michelsberger. În anul 1364 a fost construită o clădire nouă, unită ulterior de cea veche printr-un pod din piatră. În 1525 apare și o capelă dedicată Sf. Martin, cu un altar privilegiat. Degradată în timp, a fost refăcută în secolul al XVIII-lea. În anul 1829, baroneasa von Berchtolsheim a ridicat o nouă capelă dedicată Fecioarei Maria.

Castelul Stefling, cu origini în secolele XII-XIII, a fost reconstruit pe fundația medievală între anii 1730-1748. Capela Sf. Bartolomeu a fost refăcută în anul 1859.

Castelul medieval în ruine Stockenfels are un turn-rezidență a cărui construcție a început în secolul al XIV-lea și s-a finalizat în anul 1515.

Castelul Fischbach cuprinde un ansamblu de clădiri baroce: castelul propriu-zis, biserica, vicariatul, școala, moșia și fermele realizate în secolul al XVIII-lea.

Transport persoane Germania Romania de la domiciliu

Sunteți bine-veniți să le vizitați!

Bilet autocar Romania Germania

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția călătorilor, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.