Transport persoane Bragadiru - Scheinfeld, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Bragadiru - Scheinfeld, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Bragadiru – Scheinfeld, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Bragadiru – Scheinfeld, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Bragadiru - Scheinfeld, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Bragadiru – Scheinfeld, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Scheinfeld este un oraș din Franconia Mijlocie, landul Bavaria. Așezarea s-a dezvoltat în partea sudică a Castelului Schwarzenberg, fiind menționată prima oară în documente ale anilor 776-796 cu numele ”Scegifeldum” și în anul 816. Castelul Schwarzenberg a fost inițial o fortificație medievală construită în secolul al XII-lea, atestată documentar în anul 1150. A devenit proprietatea lui Erkinger von Seinsheim în anul 1405, ajungând în 1433 Schwarzenberg. Castelul a fost distrus de un incendiu în anul 1607 și reconstruit în stil renascentist între anii 1608-1618 de către contele Wolfgagn Jacob von Schwarzenberg zu Hohenlandsberg, planurile și construcția fiind realizate de arhitecții Elias Holl și Jakob Wolff. Între anii 1670-1674 a fost construit Turnul Negru, refăcut între 1771-1774 de către meșterii Melchior Beck și Wilhelm Scheider. A devenit un punct de referință.

Castelul Schwarzenberg a fost sediul guvernării și administrației ținutului până în anul 1806. La castel a funcționat și o fabrică de bere construită spre sfârșitul secolului al XVIII-lea și extinsă la începutul secolului al XIX-lea.

Transport persoane Romania Germania

În anul 1986 a găzduit Centrul de documentare pentru promovarea literaturii cehoslovace, Karl zu Schwarzenberg locuind ocazional în castel. În Sala ancestrală a castelului au loc anual concerte de muzică clasică și de jazz. Din 2015 au început operațiuni de renovare.

Un alt obiectiv turistic interesant este și Biserica parohială Adormirea Maicii Domnului construită după planurile arhitectului Johann Philipp Geigel între anii 1776-1771. Deține patru nișe cu sculpturi din lemn ce reprezintă pe Sf. Gheorghe, Nepomuk, Laurențiu și Ioan Botezătorul.

Mănăstirea franciscană Schwarzenberg a funcționat de la începutul secolului al XVIII-lea, înființând în anul 1751 un seminar în incintă, iar în 1802 a preluat și o școală latină. Mănăstirea a fost distrusă în mare parte de un incendiu în anul 1960, salvându-se doar biblioteca sa. După refacere a servit ca centru de educație.

Orașul Scheinfeld este un loc încărcat de istorie, plăcut și primitor. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.