Transport persoane Brad - Loningen, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Brad - Loningen, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Brad – Loningen, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Brad – Loningen, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Brad - Loningen, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Brad – Loningen, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Loningen este o mică stațiune balneară situată în landul Saxonia Inferioară. Prima mențiune despre așezarea ”Loingo” apare în anul 822, dar cu numele Loningen este semnalată abia în anul 1147, într-o scrisoare către episcopul de Hildesheim, dată la care zona respectivă aparținea Mănăstirii Corvey. Biserica atașată mănăstirii a primit în anul 836 moaștele Sf. Vitus, care a devenit patronul bisericii din Loningen. S-a construit o biserică separată, confirmată însă în anul 1251, când a fost vândută Mănăstirii Hardehausen. În anul 1495, Biserica parohială Loningen a fost menționată ca ”Lonninge parrochia”, la înființarea Vicariatului Sf. Anne. Din ordinul ducelui Peter I de Oldenburg, biserica a fost demolată în anul 1808, începându-se în 1809 construcția unui nou edificiu, inițial sub îndrumarea arhitectului Johan Nepomuk Schmidt. Instabilitatea turnului a creat mari probleme, construcția sa finalizându-se în 1960, acesta având înălțimea de 54 m. Altarul baroc datează din secolul al XIII-lea, între stâlpi existând o pictură ce o reprezintă pe Maria, înconjurat fiind de un nimb în care Duhul Sfânt este văzut ca un porumbel. Deasupra portalului nordic se află statuia Sf. Vitus, patronul bisericii, sculptura în lemn de stejar fiind executată în atelierul sculptorului Georg Dollart, în jurul anului 1700. Racla cu relicvele Sf. Vitus a fost autentificată în anul 1938.

Transport persoane Romania Germania

După Reformă, între anii 1543-1613, Loningen a preluat protestantismul, revenind la catolicism după Contrareformă. În anul 1803 aparținea de Ducatul din Oldenburg. La sfârșitul secolului al XVIII-lea s-a construit canalul Hahnenmoor, scăzând pericolul inundațiilor, atât de distrugătoare pentru ținut. În anul 1982, Loningen a primit statutul de oraș.

Loningen este situat în zona de agrement Hasetal, numită după râul Hase din apropiere. Traseul de artă Hasetal are o lungime de 100 km, fiind deschis în anul 2005 și provine din proiectul Leader + ”Arta pe râu” a Uniunii Europene, incluzând măcar o lucrare de artă în fiecare din cele 7 orașe cuprinse: Bersenbruck – ”Tronul regelui și Regina Crap” de Mandir Tix, Quakenbruck – ”Aripile cresc peste deltă” de Carola Wedell, Essen (Oldenburg) – ”În râu” de Regine Meyer zu Strohe, Loningen – ”Fisch” și barrages” de Reinhart Dasenbrock, Herslake – ”Haseegel” de Christian Lammers, Haselunne – ”Ciclista” de Joe Siewe și Meppen – ”Întâlnire” de Jutta Klose. Sunteți invitați să le vizitați !

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.