Transport persoane Botoșani - Sachsenhagen, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Botoșani - Sachsenhagen, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Botoșani – Sachsenhagen, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Botoșani – Sachsenhagen, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Botoșani - Sachsenhagen, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Botoșani – Sachsenhagen, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Sachsenhagen este un orășel din landul Saxonia Inferioară. Prima atestare documentară a castelului ”Castro Sassenhagen” datează din anul 1253, acesta fiind construit între anii 1248-1253 de către ducele Albrecht I din Saxonia. În anul 1407, așezarea Sachsenhagen a primit de la contele Adolf IX von Holstein-Schaumburg drepturi referitoare la libera circulație, la bunuri ereditare și străine, scutirea obligațiilor de serviciu public și asigurarea unei constituții a consiliului, iar în 1561 a primit și dreptul de sigiliu. Castelul și-a schimbat proprietarii de-a lungul timpului, dar a supraviețuit vicisitudinilor până în zilele noastre.

După aproape un secol, în 1650, Sachsenhagen a primit statutul de oraș de frontieră de la landgrave Amelie Elisabeta, contesă von Hesse-Kasselo, între 1807-1813 a făcut parte din Regatul Westfaliei, apoi a revenit la provincia Hesse-Schaumburg, intrând în 1946 în componența landului Saxonia Inferioară.

Castelul Sachsenhagen a fost construit între anii 1248-1253 de ducele Albrecht I von Saxen-Lauenburg, apoi extins și transformat în reședință între 1595-1597. Turnul rezidențial datează din secolul al XIV-lea și a fost refăcut în 1565 de către Jacob Kolling. În fața castelului se află o fântână renascentistă ornamentată, construită în secolul al XVI-lea pentru grădină.

Transport persoane Romania Germania

Biserica luterană Sf. Elisabeta a fost construită în stil gotic între anii 1663-1676, după ce biserica Sachsenhagen primise în anul 1650 drepturi de parohie independentă.Turnul-clopotniță a fost ridicat abia în anul 1976. În interior se află un altar realizat în 1679, care deține un panou cu picturi, o cristelniță cu formă de cupă, un candelabru ce datează din 1730 și o orgă barocă instalată în 1878. Din anul 2004 se numește Biserica Sf. Elisabeta.

Clădirea Primăriei, folosită inițial drept casă de rugăciune, a fost construită în anul 1607, turnul-clopotniță fiind adăugat în 1712.

Pe lângă aceste clădiri istorice foarte valoroase, mai sunt demne de menționat și casele din lemn din centrul vechi, care datează din secolele XVII-XIX, având caracteristicile arhitectonice specifice perioadei, precum și Ratskeller, construit între anii 1847-1848, după un incendiu, și refăcut în 1988. Străbătând centrul istoric, îți imaginezi că faci o interesantă călătorie în timp. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.