Transport persoane Boldești-Scăeni - Bad Ems, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Boldești-Scăeni - Bad Ems, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Boldești-Scăeni – Bad Ems, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Boldești-Scăeni – Bad Ems, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Transport persoane Boldești-Scăeni - Bad Ems, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Boldești-Scăeni – Bad Ems, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Bad Ems este o stațiune balneară situată pe ambele maluri ale râului Lahn, în Parcul Natural Nassau din landul Renania-Palatinat. Conform vestigiilor descoperite, zona orașului Ems a fost locuită și în perioada romană, dar așezarea actuală își are rădăcinile în secolul al VI-lea, fiind menționată pentru prima oară în anul 880. Satul Ems, înconjurat de podgorii, a primit în anul 1324 statutul de oraș de la regele Ludwig Bavarezul, iar Baia Emser a fost descrisă în 1352 ca ”Bayt cald de Eumetze”.

În secolul al XV-lea, localitatea s-a extins și au fost ridicate mai multe construcții în scop balnear, care au mărit importanța stațiunii, aceasta fiind menționată în anul 1470 în lucrarea lui Hans Folz – ”Puchlein of all paden” (De la băi). În secolele al XVII-lea și al XVIII-lea, Ems a devenit o stațiune de importanță națională, între anii 1709-1725 construindu-se Baia Comună Domnească Orange-Nassau, Capela catolică a Reginei Maria (1661), Casa Mainz (1696) și Castelul Karlsburg (1696). În Casa Mainz a avut loc în 1786 Congresul Emser al Deputaților și s-a adoptat Punctul Emser. În anul 1806, Ems făcea parte din Ducatul Nassau, în 1863 a devenit oraș, Ducatul Nassau fiind anexat în 1866 de către Prusia.

Secolul al XIX-lea a adus la Ems o suită de capete încoronate și mulți artiști renumiți, orașul balnear devenind un adevărat loc de întâlnire. Din 1947, Bad Ems a devenit sediul Oficiului de Stat pentru Statistică din Renania-Palatinat, din 1969 sediu al administrației raionale Rhein-Lahn-Kreis și în 1972, municipiul Bad Ems.

Câteva clădiri, dintre multe altele minunate, atrag atenția, imaginea lor fiind deosebit de interesantă, acestea ajungând pe lista monumentelor istorice și de arhitectură.

Casa Spa din Bad Ems a fost înființată în anul 1715, apoi extinsă și renovată în stil baroc în 1912/13, devenind un hotel modern cu sală de teatru și muzică, cazinou și centru de conferințe.

Transport persoane Romania Germania

Castelul Karlsburg (Casa cu patru turnuri) a fost clădit în anul 1696 de către Johann Karl von Thungen după proiectul arhitectului Johann Christoph Sebastiani. În 1817 a fost cumpărat de medicul spa Thilenius, renovat și transformat în hotel, apoi a trecut în posesia ducelui de Nassau, hotelul găzduind multe capete încoronate, prinți și artiști europeni renumiți. În 1845 a fost completat cu o nouă clădire pentru băi. Actualmente în castel funcționează Oficiul de Stat pentru date și informații Renania-Palatinat, iar clădirea adiacentă cuprinde o sală de teatru și un restaurant.

Turnul Bismarck din Bad Ems a fost construit din cuarțit și bazalt în onoarea prințului Otto von Bismarck, după proiectul arhitectului Wilhelm Kreis. A fost inaugurat în anul 1901.

Kunstler Schloss Balmoral este o casă a artiștilor vizuali din Renania-Palatinat, realizată în stil clasicist târziu. În clădire sunt amenajate ateliere de lucru pentru lemn și metal, laborator de fotografie, posturi de lucru PC și o bibliotecă cu peste 5500 titluri de artă modernă și contemporană.

Orașul Bad Ems este minunat pentru cei dornici de recreere și atractiv pentru iubitorii de frumos. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.