Transport persoane Bocșa - Bad Hersfeld, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Bocșa - Bad Hersfeld, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Bocșa – Bad Hersfeld, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Bocșa – Bad Hersfeld, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Bocșa - Bad Hersfeld, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Bocșa – Bad Hersfeld, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Bad Munder am Deister este un oraș-stațiune din landul Saxonia Inferioară, situat în Valea Deister-Suntel, înconjurat de Munții Deister și Suntel, străbătut de râul Hamel.

Ținutul a fost menționat pentru prima oară în anul 840 cu denumirea ”Munimeri”, care a evoluat de-a lungul timpului în ”Mundener Sold”. În anul 1033, așezarea apare cu numele ”Munnere” într-un document al împăratului Konrad II. O mănăstire cisterciană a fost înființată în anul 1306 în apropiere. Secolul al XVI-lea a constituit o perioadă nefastă pentru mica așezare, aceasta fiind distrusă aproape în totalitate în Războiul de Treizeci de Ani. Între secolele XVII-XIX se înfiripă industria locală, înființându-se fabrica de sticlă Klein Suntel și o fabrica de mobilă, se realizează conexiunea la calea ferată (1872), iar în 1936 Munder devine oraș balnear cu numele Bad Munder. Localitatea prezintă imaginea unui oraș cu numeroase clădiri istorice fermecătoare în stil renascentist, un centru spa cu un minunat parc de recreere și o sală de concerte.

Dintre clădirile istorice, renumite și ca obiective turistice, mai interesante sunt Castelul Hasperde și Biserica Petri Pauli.

Castelul renascentist Hasperde a fost construit în etape începând cu anul 1675 și finalizându-se în secolul al XVIII-lea. De-a lungul timpului, acesta a fost proprietatea familiilor von Lenthe, von Ellingerodt, Hammerstein Equord și a baronului von Kipe, trecând apoi prin moștenire la familia von Hake, care au contribuit la extinderea și renovarea sa. Spre sfârșitul secolului al XIX-lea, castelul a fost reconstruit în stil neorenascentist, cu o capelă nouă adăugată în anul 1896 și un mausoleu clădit de Otto von Hake la marginea parcului (1881-1884). Actualmente găzduiește o și casă de odihnă, parcul având caracteristicile unei grădini botanice.

Biserica Petri Pauli a fost construită în jurul anului 1440 ca un edificiu gotic din piatră și un turn masiv cu clopotniță, pe locul unui lăcaș de cult din secolul al X-lea. De-a lungul timpului biserica a suferit mai multe transformări impuse de numeroasele vicisitudini, având în prezent elemente stilistice arhitectonice combinate.

Muzeul scaunului german Eimbeckhausen, deschis în anul 2003, prezintă istoricul produselor fabricilor de scaune din regiunea Deister-Suntel începând cu anul 1820, ilustrând tehnologia, componentele și produsele finite.

Orașul Bad Munder este un orășel plăcut, atractiv și prietenos, situat într-un cadru minunat. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.