Transport persoane Bistrita – Bruges, Romania – Belgia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Bistrita – Bruges, Romania – Belgia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Bistrita – Bruges, Romania – Belgia cu autocar, microbuz

Transport Bistrita – Bruges, Romania – Belgia in fiecare zi de la ora * 06:30 din statie.

Cu Danytur prin Belgia ! Firma de transport internaţional de persoane Danytur oferă călătorii plăcute pe trasee europene în sezonul de toamnă, ruta România-Belgia, dispunând de autocare modern dotate şi conducători auto profesionişti, garantează confort şi siguranţă deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă pasageri şi colete în cele mai bune condiţii, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuăm periplul nostru prin frumosul oraş belgian Bruges, edificiile culturale intrate în atenţie constituind adevărate atracţii turistice pentru toate vârstele:

Muzeul Gruuthuse, amplasat într-o clădire medievală ce datează din 1465, deţine colecţii ce ilustrează aspecte ale vieţii cotidiene din Belgia în Evul Mediu. Casa a fost locuinţa familiei Gruuthuse, fabricanţi de bere, şi a fost transformată în muzeu între anii 1883-1898, fiind renovată în stil neogotic. Muzeul deţine o colecţie de obiecte de artă, mobilier, ceramică şi argintărie din secolele XVI-XVIII, precum şi tehnologia preparării berii în perioada medievală. Capela construită pentru familia Gruuthuse găzduieşte în prezent mormântul Mariei de Burgundia.

Catedrala Sfântul Salvator este şi principala biserică a oraşului. Iniţial a fost o biserică construită în secolul al X-lea, devenind catedrală abia în secolul al XIX-lea. A fost refăcută în anul 1839, în urma unui incendiu, de către arhitectul englez Robert Chantrell, care a construit şi turnul acesteia. În incintă se află opere de artă originale, iar orga, iniţial construită de către Jacobus Van Eynde, a fost extinsă, iar apoi reconstruită în secolul al XX-lea.

 

transport persoane Romania Belgia

 

Biserica Ierusalim este un lăcaş religios construit în anul 1438, în stil gotic şi oriental, inspirat de biserica Sf. Mormânt din Ierusalim. Biserica a fost clădită de către un pelerin întors din oraşul sfânt, fiind şi acum proprietatea familiei Adornes şi este bine conservată. În incintă se află mausoleul lui Anselmus Adornes, fondatorul bisericii, şi mormântul soţiei sale, Margareta. Deasupra corului există un turn special în vârful căruia se află un glob ce simbolizează întreaga lume.

Muzeul Diamantelor a fost inaugurat în anul 1999, dar modificat şi extins de-a lungul timpului. Expoziţii cu teme specifice, precum “O istorie sclipitoare”, pun în lumină meseriaşi-artişti care s-au ocupat de şlefuirea diamantelor în perioada anterioară. O altă expoziţie prezintă istoria inelelor cu diamante, istoria bijuteriilor, precum şi a uneltelor utilizate pentru realizarea acestora.

Muzeul Ciocolatei este cel mai delicios loc pentru vizite, aici descoperindu-se, pe lângă numeroasele şi variatele tipuri de ciocolată albă sau brună, în forma artistice, istoricul şi tehnologia fabricării acesteia de-a lungul timpului. Muzeul Ciocolatei se află amplasat în Casa Croon, care datează din anul 1480, iniţial fiind o tavernă, apoi o patiserie, local foarte apreciat în Evul Mediu. Dar ciocolata a avut câştig de cauză ! Ciocolata belgiană este grozavă ! Vă invităm să o gustaţi !

Firma de transport persoane Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.