Transport persoane Bistrita – Brno, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Bistrita – Brno, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Bistrita – Brno, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Bistrita – Brno, Romania – Cehia cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 14:00 din statia de langa Kaufland.

Cu Danytur prin Cehia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Frumoasa provincie istorică Moravia ne-a oferit posibilitatea cunoașterii celui mai interesant oraș al ei – Brno, situat la confluența râurilor Svitava și Svratka. Este un mare centru universitar, în care atmosfera medievală a centrului vechi se îmbină armonios cu arhitectura modernă din jur și numărul mare de studenți îi asigură parcă o frumusețe și tinerețe perpetuă.

Ținutul a fost locuit încă din vremuri străvechi, dar informații documentare apar abia în secolul al XI-lea, când castelul și așezarea au devenit reședința prinților dinastiei conducătoare. A fost numit oraș în anul 1243 de către regele Vaclav I al Boemiei. Trecând peste vicisitudinile istoriei, de-a lungul timpului orașul Brno a cunoscut o dezvoltare și înflorire deosebită, devenind în secolul al XIX-lea cel mai puternic centru industrial din Moravia.

 

transport-persoane-Cehia-Romania

 

Fiind a doilea oraș ca mărime din Cehia, Brno deține cele mai multe universități din țară, dar și cele mai înalte instituții juridice: Curtea Supremă, Curtea Constituțională, Curtea Supremă Administrativă, Procuratura Generală ș.a.

Farmecul său aparte este dat și de centrul istoric al orașului, unde s-au păstrat monumente și clădiri ce poartă patina timpului în arhitectura lor minunată, moștenire valoroasă a secolelor apuse: Catedrala Sf. Petru și Pavel, Primăria Veche și Noua Primărie, Fântâna Parnas, Castelul Spilberk, Muzeul Orașului, Vila Jurkovic, Vila Tugendhat – operă a arhitectului german Ludwig Mies von der Rohe, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO (2001), Crama Mintmaster din Piața Dominicană și Osuarul din cadrul Bisericii Sf. James, al doilea ca mărime în Europa. Un tur al interesantului și atractivului centru vechi al orașului Brno este o introducere în atmosfera sa fascinantă, care oferă numeroase posibilități de cunoaștere, dar și de amuzament, păstrând o frumoasă amintire. Sunteți bine-veniți !

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.