Transport persoane Bistrița - Bad Konig, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Bistrița - Bad Konig, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Bistrița – Bad Konig, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Bistrița – Bad Konig, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 17:00 din statie. Telefon +40752233132

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Bistrița - Bad Konig, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Bistrița – Bad Konig, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Bad Konig este un oraș balnear din sudul landului Hesse. Sub numele ”Quinticha”a fost atestat documentar în anul 820. În perioada Evului Mediu a fost proprietate imperială, apoi a trecut în posesia Mănăstirii Fulda, ajungând apoi pentru multe secole proprietatea familiilor von Erbach/ Erbach-Schoenberg. În secolul al XV-lea, așezarea se numea ”Kunnig”.

Izvoarele minerale valoroase au fost utilizate oficial din secolul al XIX-lea, însă abia din 1948 localitatea a devenit stațiune balneară, trecând în 1952 de la denumirea Bad King la Bad Konig. Orașul a construit noi clinici de tratament și reabilitare, a modernizat centrele spa introducând și gimnastica acvatică, talazo-terapia, precum și proceduri de inhalare în peștera salină. Parcul de distracții deține zone verzi, terenuri de mini-golf și tenis, bowling, șah în aer liber, loc de joacă pentru copii, restaurant și grădină de vară.

Castelul Bad Konig este un complex de clădiri format din Castelul Vechi, Castelul Nou, Biserica evanghelică cu cimitirul militar și Lustgarten. Cetatea medievală, menționată în anul 820, a fost proprietatea contelui von Erbach până în 1348, cimitirul militar a fost considerat în 1477 ca fief al contelui Konrad Schenk von Erbach.Turnul masiv al bisericii medievale a fost ridicat în anul 1478.

Transport persoane Romania Germania

Castelul Vechi a fost construit în anul 1556 de către contele George II von Erbach, reconstruit în 1625 și în secolul al XVIII-lea. Sala mare din interior (1723) este folosită ca sediu al administrației orașului.

Castelul Nou a fost construit între anii 1792-1793 în stil baroc târziu după proiectul arhitectului Franz Ludwig von Cancrin, fiind proprietate a familiei von Erbach-Schoenberg până în 1926.

Biserica parohială evanghelică Bad Konig este un monument istoric, turnul medieval cu trei etaje și crenelat, construit în 1478, fiind păstrat. Clădirea, parte a unui cimitir militar, a fost refăcută între anii 1750-1751, având atașată deasupra portalului sudic stema Erbach. Orga a fost construită de Joh. Jost Schleich în anul 1750.

Cea mai veche clădire din Bad Konig este Capela romanică ce datează din secolul al XI-lea, situată în Valea Kimbecher, pridvorul gotic târziu existând din anul 1514.

Orașul Bad Konig este atractiv și prietenos. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.