Transport persoane Bicaz – Tabor, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Bicaz – Tabor, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Bicaz – Tabor, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Bicaz – Tabor cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 12:00 din statia de langa Petrom.

Cu Danytur prin Cehia! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Tabor, orașul din sudul Boemiei, numit după muntele Tabor unde a avut loc Schimbarea la Față a lui Iisus Hristos, a fost fondat în anul 1420 de către exilații religioși din Praga. A devenit centrul strategic al revoluției din Boemia secolului al XIV-lea. După terminarea perioadei de luptă, în oraș s-a instaurat o atmosferă de viață pașnică și tolerantă.

Actualmente orașul Tabor este un nod feroviar și rutier important, centrul său vechi constituind o moștenire istorică importantă și bine conservată, cu străduțe șerpuitoare medievale, case cu frontoane renascentiste sau clădiri colorate, cu frontoane și garguie, restaurate sau reconstruite.

 

Transport direct la adresă România Cehia

 

În piață se află Dekansky kostel, o construcție cu un fronton triplu, nu departe clopotnița bisericii cu 199 trepte oferind o frumoasă panoramă celor care au curajul să urce scara. Primăria, cu frontoane neogotice, găzduiește în prezent Muzeul Mișcării Husite, unde sunt prezentate colecții de arme și o machetă a orașului medieval Tabor. Statuia lui Jan Ziska, realizată de Vaclav Myslbek la sfârșitul secolului al XIX-lea, este amplasată în piața din fața bisericii.

Turnul Kotnov găzduiește muzeul dedicat vieții și muncii în perioada medievală, cu unelte agricole din epocă, diorame din construcții, oferind și un film documentar despre viața medievală a Boemiei.

Biserica și mănăstirea de pelerinaj Klokoty este un lăcaș religios contra-reformat, cu 9 cupole și o frumoasă grădină cu trandafiri. Biserica este construită în stil diferit, cu tavanul plat și lipsit de podoabe, în contrast cu amvonul și altarul principal frumos realizat.

Tabor este un oraș prietenos și interesant. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.