Transport persoane Beius – Michelstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Beius – Michelstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Beius – Michelstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Beius – Michelstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi la ora 19:00 statie.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Beius – Michelstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Michelstadt este un frumos oraș din landul Hesse, situat pe râul Mumling. Așezarea a fost menționată pentru prima oară în anul 741 într-un document al lui Karlmann (Karl Mann), fiind una dintre cele mai vechi din ținut. ”Michelnstat” a fost donat în anul 741 primului episcop de Wurzburg, iar în 815 a devenit proprietatea lui Einhard, consilier al regilor Carol cel Mare și Ludwig cel Pios. Einhard a construit o biserică, cunoscută ulterior ca un exemplu celebru de arhitectură carolingiană din Germania.

Orașul s-a dezvoltat mai mult în secolul al XVII-lea, când locuințele erau deja construite în afara zidurilor, care au fost apoi demolate pentru a asigura extinderea localității. S-a făcut trecerea de la ocupațiile medievale de fermieri și meșteșugari la companiile industriale care susțin economia orașului. Au apărut fabricile de țesături, prelucrarea fierului, a materialelor plastice, industria suvenirurilor ș.a. Casele orașului vechi, pe jumătate din lemn, creează o imagine deosebită, o plimbare prin centrul istoric echivalând cu o călătorie în timp.

Primăria Veche, construită în stil gotic târziu în anul 1484, este un original monument istoric și de arhitectură. Clădirea prezintă o imagine deosebită, cu parter deschis și etaj pe jumătate din lemn, cu turle și acoperiș realizat din dale roșii. În anul 1892 a fost instalat un ceas pe fațada de vest.

Biserica orașului Michelstadt a fost clădită în stil gotic târziu, dar mai are în componență părți ale vechii construcții carolingiene în jurul căreia s-a ridicat noul lăcaș. În jurul anului 1000 s-au adus modificări, aceasta fiind extinsă, proces continuat și în secolele XV-XVI. Capela a fost construită la sfârșitul secolului al XIV-lea, în secolele următoare aducându-i se noi modificări sub îndrumarea celebrului arhitect Moritz Lechler. Cimitirul bisericii deține morminte din secolele XIII-XVIII.

În secolul al IX-lea, în zona actualului oraș Michelstadt au fost construite clădiri de către consilierul regal Einhard, iar după anul 840 abatele Mănăstirii Lorsch, Gerbodo von Loesch, a clădit o casă din piatră în preajma acestora, numită ulterior oficial ”castellum Michelnstat”. Actualul Castel Michelstadt a fost însă construit la începutul secolului al XIV-lea și reconstruit în secolele XVI-XVII. Inițial folosită ca reședință, clădirea principală a complexului a servit ulterior ca școală publică. O altă clădire găzduiește muzeul, iar Diebsturm, datat secolul al XIII-lea, a servit mult timp ca închisoare.

Einhardsbasilika este o biserică din secolul al IX-lea, cu o arhitectură carolingiană deosebită, ridicată de consilierul regal Einhard între anii 824-827 în stil bazilică romană din gresie roșie și cărămidă. A servit ca biserică parohială până în anul 1072. A fost reabilitată în anii 1972/73 și între 2006-2010.

Castelul Furstenau a fost construit cu scop de protecție în secolul al XIV-lea, fiind atestat documentar în anul 1310. De-a lungul timpului a avut mai mulți proprietari, în secolul al XVIII-lea redevenind reședința familiei Erbach-Furstenau. Complexul castelului este format din mai multe clădiri construite în decursul secolelor, ilustrând o varietate de stiluri arhitectonice. Grădina sa este amplasată pe ambele maluri ale râului Mumling, fiind transformată în secolul al XIX-lea într-un frumos parc englezesc. Poate fi vizitat împreună cu exteriorul castelului. Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.