Transport persoane Barlad – Bad Ems, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Barlad – Bad Ems, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Barlad – Bad Ems, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Barlad – Bad Ems, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi la ora 06:00 statia langa E-on.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Barlad – Bad Ems, Romania – Germania cu autocar, microbuzl

Bad Ems este un oraș balnear din landul Renania-Palatinat, situat pe ambele maluri ale râului Lahn, în Parcul Natural Nassau. În secolul al VI-lea, Ems era doar un sat francon, menționat pentru prima oară abia în anul 880. De-a lungul timpului, așezarea rurală cu multe podgorii s-a dezvoltat, în anul 1324 primind statutul de oraș de la regele Ludwig Bavarezul. În imediata sa apropiere se aflau izvoarele termale desemnate în anul 1352 ca ”Bayt cald de Eumetze”, temperatura lor ajungând până la 57C. În secolele următoare au apărut construcții cu camere de baie, precum și o capelă. Spre sfârșitul secolului al XVII-lea și începutul secolului al XVIII-lea au apărut Capela catolică a Reginei Maria (1661), Casa Mainz (1696), Castelul Karlsburg (1696) și Baia Comună Domnească Orange-Nassau (1709-1725). În anul 1806 Ems făcea parte din Ducatul Nassau, în 1863 a devenit oraș, iar în 1866 Ducatul Nassau a fost anexat de către Prusia. Bad Ems devenise în această perioadă o stațiune celebră, oraș și reședință de vară a multor personalități europene și capete încoronate.

Multe dintre clădirile construite între secolele XVII-XVIII au ajuns monumente istorice și atracții turistice importante .

Casa de vacanță Spa din Bad Ems, monument de arhitectură barocă, a fost înființată în anul 1715 și reconstruită în secolele XIX-XX, modernizată și extinsă. Au apărut astfel o sală de teatru, o sală de muzică și un cazinou.

Castelul Karlsburg a fost construit în anul 1696 de către Johann Karl von Thungen. În anul 1817 a fost cumpărat de medicul spa Thilenius, renovat și transformat în hotel de lux, trecând apoi în posesia Ducelui de Nassau. A găzduit de-a lungul timpului multe personalități europene.

Castelul Balmoral este o casă a artiștilor vizuali din landul Renania-Palatinat, fiind construit ca o vilă în stil clasic, cu trei etaje și coroană crenelată. A fost ridicat în anii 1867/68 ca reședință pentru un proprietar rus și numit Vila Diana. Hotelierul Georg Lang a achiziționat în anul 1882 clădirea transformată în hotel spa și a numit-o Castelul Balmoral. În anul 1983 a fost declarat monument istoric.

Turnul Bismarck din Bad Ems a fost ridicat în onoarea primului cancelar german, prințul Otto von Bismarck. A fost construit în anii 1900-1901 de către arhitectul Wilhelm Kreis și constructorul Wilhelm Jacob Balzer. Turnul are înălțimea de 12,5 m.

O plimbare prin stațiune v-ar încânta privirea cu multe alte clădiri cu o arhitectură deosebită și parfum de epocă. Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.