Transport persoane Barlad – Arnstein, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Barlad – Arnstein, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Barlad – Arnstein, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Barlad – Arnstein, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 06:00 din statia E-On.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Barlad – Arnstein, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Arnstein este un orășel din landul Bavaria, provincia Franconia de Jos, situat pe râul Wern. Partea de sud a orașului se află în Pădurea Gramschatzer. De-a lungul timpului Arnstein a fost deținut de familiile nobile von Henneberger, von Rienecker, von Trimberg, Von Hutten și von Thungen, aceștia din urmă având o mare importanță în dezvoltarea orașului.

Drepturile de oraș au fost acordate în anul 1333 de către împăratul Ludwig Bavarezul.

Castelul Arnstein se află amplasat pe o stâncă la poalele căreia se unesc apele râurilor Wern și Schwabach. Prima atestare documentară a apărut în anul 1225, dar așezările din jur erau deja menționate încă din anul 800. Castelul era o fortăreață construită cu rol de apărare a graniței de nord a Diecezei de Wurzburg. La începutul secolului al XIV-lea, castelul era proprietatea familiei von Hutten, în secolul al XVI-lea devenind proprietatea lui Gotz von Thungen, manifestându-se același interes față de starea acestuia. După distrugerile provocate de Războiul țărănesc, castelul a fost refăcut de episcopul Konrad III von Bibra. La începutul secolului al XIX-lea aici funcționa Curtea districtuală a statului bavarez. Din anul 2005 este proprietate privată și declarat monument de peisaj.

Printre clădirile istorice importante ale orașului se află și Biserica de pelerinaj Sf. Maria Sondheim, care exista încă de la fondarea orașului. Actuala biserică de pelerinaj a fost construită în a doua jumătate a secolului al XV-lea, în incintă existând și mormintele familiei nobile domnitoare, epitafurile având valoare istorică.

Actuala biserică a orașului a fost construită între anii 1722-1731, interiorul realizat în stil neoclasic fiind finalizat abia între anii 1904-1912.

Primăria a fost construită în anul 1521 în locul vechii clădiri gotice. A fost refăcută în anul 1745, distrusă de un incendiu în 1945 și reconstruită cu toate detaliile originale între anii 1949-1951.

Spitalul Pfrundner este o altă clădire istorică construită în anul 1555 la cererea lui Moritz von Hutten.

Balleshaus, o clădire frumoasă construită în anul 1725 de către comerciantul de stofe Georg Roth, a ajuns în posesia familiei Balles care a renovat-o, redându-i strălucirea și împrumutându-i numele. În prezent aici funcționează Biblioteca și Arhivele orașului.

Castelul ruinat Buchold este un castel atestat documentar în anul 1299. La începutul secolului al XIV-lea a trecut în proprietatea conților von Rieneck, iar în anul 1364 a familiei von Thungen. Castelul renascentist preluat în anul 1596 de către Dietrich Echter von Mespelbrunn nu a ajuns până în zilele noastre, dar grădina barocă a castelului, devenită celebră în secolul al XVII-lea, a fost restaurată în secolul al XXI-lea. Actualul proprietar al castelului l-a demolat și a construit o nouă clădire pe vechile ruine.

O plimbare prin frumosul orășel bavarez poate fi foarte plăcută și reconfortantă! Merită încercarea!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.