Transport persoane Bacau – Gent, Romania – Belgia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Bacau – Gent, Romania – Belgia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Bacau – Gent, Romania – Belgia cu autocar, microbuz

Transport persoane Bacau – Gent, Romania – Belgia cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 11:00 din statie.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Belgia și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce favorizează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Bacau – Gent, Romania – Belgia cu autocar, microbuz

Străbătând Belgia împodobită în strai de sărbătoare în mai toate orașele și localitățile vizitate, am decis că un popas în faimosul oraș Gent ar fi benefic. Târgul de Crăciun din Gent se desfășoară în centrul istoric. Inclus în circuitul turistic european, centrul vechi al orașului deține o arhitectură medievală bine conservată, ce creează o impresie deosebită. Cele peste 150 de cabane ornate sărbătorește cu beculețe și cetină oferă suveniruri, mărfuri variate, dulciuri și băuturi calde. Nelipsită este berea. Bradul împodobit cu becuri multicolore atrage mulți copii, veseli în atmosfera animată și de alte distracții.

În apropiere, Castelul Gravensteen este decorat cu mult gust și mereu populat în această perioadă, subsolul său medieval fiind transformat într-o berărie de top, oferind toate tipurile de bere belgiană. Castelul Gravensteen, construit de Philip de Alsacia, pe locul unei fortificații mai vechi, este o frumoasă construcție medievală ce datează din anul 1180, devenită reședința conților de Flandra între anii 1180-1393. A fost utilizat și cu alte scopuri, în prezent fiind muzeu și un atractiv simbol al orașului Gent.

Un obiectiv turistice demn de vizitat este și Catedrala Sf. Bavo, un minunat edificiu gotic construit în anul 1274 și în secolele XIV-XVI. Picturile din incintă au fost realizate de mari artiști ai epocii – Hubert, J. van Eyck, P.P. Rubens, Lucas de Here, Frans Pourbus cel Bătrân, Gaspar de Crayer, Jan van Cleef ș.a. Corul deține un altar baroc din marmură albă, neagră și roșie, precum și un amvon rococo din marmură albă și neagră creat de Laurent Delvaux între anii 1741-1745. Panorama orașului, frumos împodobit în prag de iarnă, poate fi admirată din turnul catedralei, înalt de 90 m.

O zonă frumoasă a orașului, situată la confluența râurilor Schelde și Leie, este împânzită de restaurante și terase pline de turiști și localnici ce se bucură de soarele acum mai puțin strălucitor. O plimbare cu barca poate fi romantică chiar și în luna decembrie.

O arhitectură deosebită și impresionantă caracterizează Primăria din Gent, clădire atractivă construită în secolul al XV-lea, martoră a multor evenimente istorice, precum și austerul Castel al lui Gerard Demonicul, clădit în secolul al XIII-lea

Turnul medieval Belfort, înalt de 91 m, este considerat un simbol al orașului Gent. A fost construit între anii 1313-1380, servind drept clopotniță și turn de observație. Acesta oferă o priveliște minunată, iar la etajele inferioare pot fi vizitate colecția de clopote și camera secretă, dragonul amplasat în vârf având rolul de a ”veghea” asupra orașului. Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele pentru autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.