Transport persoane Bacau – Amsterdam, Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Bacau – Amsterdam, Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Bacau – Amsterdam, Romania – Olanda cu autocar, microbuz

Transport persoane Bacau – Amsterdam, Romania – Olanda cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 11:00 din statie.

Compania SC Voiaj Danytur SRL cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Olanda și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce favorizează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Bacau – Amsterdam, Romania – Olanda cu autocar, microbuz

Cu o tradiție ce datează de la începutul secolului trecut, Piața de Crăciun din Amsterdam, bine organizată și foarte bogată în variate sortimente de produse, atrage anual tot mai mulți vizitatori. Amplasată în frumosul cartier Pijp, este înconjurată de magazine selecte și cafenele cochete. Deschisă între 19 nov. 2019-2 ian. 2020, cele peste 300 de tarabe ale sale încântă ochiul cu o diversitate de suvenire minunate, îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și delicioase produse culinare, ciocolată, brânză și fructe. Nu pot fi uitate nici tradiționalele prăjituri olandeze prăjite în ulei, intrate în meniul obligatoriu de Crăciun.

Tot în această perioadă se desfășoară în Amsterdam Festivalul de Lumină, cu ocazia căruia sunt organizate expoziții de artă contemporană, realizate de artiști olandezi și internaționali, care înfrumusețează imaginea orașului împodobită și de faimosul Pom de Crăciun strălucind feeric.

Colindele de Crăciun sunt o tradiție și în Olanda, multe biserici organizând programe muzicale în această perioadă. Renumite sunt bisericile Nikolaaskerk și Vondelkerk, unde au loc mereu concerte de colinde cu participarea celor prezenți. De asemenea, cei care rămân în oraș după sărbătoarea de Crăciun se pot bucura de concertele organizate cu ocazia Anului Nou în Piața Dam, precum și de spectaculoasele focuri de artificii.

Cele două mari patinoare înființate în Leidseplein și Museumplein, înconjurate de standuri cu suvenire și bunătăți, oferă posibilități de distracție turiștilor și localnicilor de toate vârstele iubitori ai sporturilor de iarnă.

Alte piețe de Crăciun faimoase sunt și cele din apropierea Amsterdamului, Haarlem și Leiden, unde se găsesc multe produse culinare tradiționale gustoase și suveniruri pentru prieteni. Pentru cei dornici să ofere cadouri mai deosebite celor de acasă, în centrele comerciale ale orașului Amsterdam, precum cele din Neigen Straatjes și Kalverstraat, foarte cunoscute turiștilor, în această perioadă a anului sunt oferite produse la prețuri reduse considerabil. Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele pentru autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.