Transport persoane Arad – Teplice, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Arad – Teplice, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Arad – Teplice, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Arad – Teplice cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 22:00 din statia de langa gara.

Cu Danytur prin Cehia! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Teplice, situat la poalele Munților Metaliferi, în Valea Bilin din nordul Boemiei, este cel mai vechi oraș-stațiune din Cehia. Îzvoarele minerale din această stațiune au făcut-o cunoscută încă din secolul al XIV-lea. În secolul al XVIII-lea, era deja o stațiune faimoasă, vizitată și de personalități, precum Ludwig van Beethoven, J.W. Goethe, R. Wagner, Fr. Chopin ș.a.

 

Plecari Romania Cehia /  plecari Cehia Romania

 

Băile termale, cu izvoare radioactive, pot trata cu succes afecțiunile vasculare, ale disfuncțiilor sistemului muscular și ale sistemului nervos. Clima fiind ideală pentru recuperare, localitatea este foarte vizitată. Însă în apropiere, la 12 km de Teplice, se află și Centrul de sport Bournak, situat în munții Ore, care oferă piste pentru schi, inclusiv o pistă pentru copii și posibilități de școlarizare în domeniu. Există și facilități precum teleschiurile sau telescaunele.

Orașul are o înfățișare atractivă, existând încă și clădiri ridicate acum cinci secole, ale căror arhitectură se îmbină armonios cu frumoasele construcții moderne, precum și obiective culturale și atracții turistice foarte vizitate: Teatrul Krusnohorske, Muzeul, Grădina Botanică – cu o bogată colecție de floră din întreaga lume, Aquacentrum – dispune de piscine cu tobogane, saună și fitness, dar și Observatorul, în dotarea căruia se află puternicele telescoape, tentante atât pentru astronomi, cât și pentru turiștii de toate vârstele. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.